Robbi Napisano 28 Marca 2023 Autor Share Napisano 28 Marca 2023 8 godzin temu, makinen napisał: Coś entuzjazm całej trójce Panów opadł… Nie. Entuzjazm nie opadł. Przynajmniej u mnie. W tej chwili mój model dostał czarny podkład, choć nie po całości. Zostały drzwi, które dosłownie przed chwilką wkleiłem i płyta osłaniająca spod kabiny. Dziś przyszedł też kolorek. Postawiłem na Hatakę C060 USMC SAND. Co z tego będzie? Przekonamy się w weekend. Przy okazji przeglądania znanego serwisu aukcyjnego, natrafiłem też na to, co na ostatnim zdjęciu. Może uda mi się z tego ulepić coś fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 Jakiś pomysł na tego M1151? Czy Ty może dziś kupię komplet kół DEF do niego w Martoli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 (edytowane) 5 godzin temu, makinen napisał: Jakiś pomysł na tego M1151? Czy Ty może dziś kupię komplet kół DEF do niego w Martoli? Nie. Kół nie kupowałem i raczej nie będę kupował. Pomysłów też za bardzo nie mam. Model mi się spodobał, więc go kupiłem i pewnie złożę go, takim, jaki jest w pudełku. Edytowane 29 Marca 2023 przez Robbi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 Jak się będziesz za niego zabierał, to daj znać- jest tam trochę do przeróbki, żeby to przypominało oryginał. Koła polecam, bo Academy koncertowo zepsuło zawieszenie i do tego dało beznadziejna koła o za małej średnicy, co jeszcze potęguje efekt, o którym wspomniałem. Da się z tego wybrnąć, ale trzeba wiedzieć jak- chałupniczo, półprofesjonalnie i profesjonalnie. Jakkolwiek w każdym z przypadków z zestawowymi kołami będzie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 28 minut temu, makinen napisał: Jak się będziesz za niego zabierał, to daj znać- jest tam trochę do przeróbki, żeby to przypominało oryginał. Koła polecam, bo Academy koncertowo zepsuło zawieszenie i do tego dało beznadziejna koła o za małej średnicy, co jeszcze potęguje efekt, o którym wspomniałem. Da się z tego wybrnąć, ale trzeba wiedzieć jak- chałupniczo, półprofesjonalnie i profesjonalnie. Jakkolwiek w każdym z przypadków z zestawowymi kołami będzie lipa. W sumie to się możecie wannami wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 A przetłoczenia i klima? Sprawdź, czy się da to odkleić bez strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 (edytowane) Przetłoczeń pewnie nie. Klimy mam jeszcze jakieś zapasowe, to Tobie dorzucę... Ale przetłoczenie powinno być na blasze od Tomka od 1165? Konwersji nie ruszałem... Edytowane 29 Marca 2023 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 23 godziny temu, makinen napisał: Jakiś pomysł na tego M1151? Czy Ty może dziś kupię komplet kół DEF do niego w Martoli? Oto efekty malowania, z których średnio jestem zadowolony. Maskowanie kloszy reflektorów niestety zawiodło i trzeba będzie pędzelkiem poprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 Masz jakieś zdjęcie wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 1 minutę temu, mandrivecs napisał: Masz jakieś zdjęcie wnętrza? Nie. Nad wnętrzem się nie rozczulałem. Pomalowane na czarno i koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 Chyba robisz takie same "dobre" zdjęcia, jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 18 minut temu, makinen napisał: Chyba robisz takie same "dobre" zdjęcia, jak ja Może mamy takie same aparaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Maja 2023 Share Napisano 24 Maja 2023 Żarło, żarło i przestało… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 5 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2023 W dniu 24.05.2023 o 07:49, makinen napisał: Żarło, żarło i przestało… No przestało. Z dwóch powodów. Pierwszy, to wciąż nie mam wieżyczki. Drugi? M1151 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 7 Czerwca 2023 Share Napisano 7 Czerwca 2023 A jaka w końcu ma być wieżyczka? MCTAGS? Zamówiłeś juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 8 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2023 8 godzin temu, makinen napisał: A jaka w końcu ma być wieżyczka? MCTAGS? Zamówiłeś juz? Tak. To ma być MCTAGS. Jest zarezerwowana dla mnie. Tylko jeszcze do sklepu nie dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 8 Czerwca 2023 Share Napisano 8 Czerwca 2023 Ja mam z Legenda, ale muszę zajrzeć, czy kompletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbi Napisano 24 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2023 Jeśli jeszcze nie wiecie... https://www.hobbyeasy.com/en/data/lvpx4wnbwwjgqb4qfy3l.html Wersja z wysokim wydechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 24 Czerwca 2023 Share Napisano 24 Czerwca 2023 Rewelka, to uprości wiele rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 2 Lipca 2023 Share Napisano 2 Lipca 2023 Ja swojego skończyłem. Wrzucę za jakiś czas galerię;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Września 2023 Share Napisano 3 Września 2023 Tu tez umarło…? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 27 Listopada Share Napisano 27 Listopada I tu tez trzeba Kolegę podgonić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi