WPR Napisano 4 Września 2023 Autor Share Napisano 4 Września 2023 Idąc za radami mistrza @copycat popełniłem taką flagę. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 9 Września 2023 Autor Share Napisano 9 Września 2023 Tak apropo ponoć znowu będą w służbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 To już wiadomo jaka podstawka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 Godzinę temu, copycat napisał: To już wiadomo jaka podstawka. Jeszcze myślałem o takiej scence: Ale zobaczymy na razie planuję przerwę na inny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Września 2023 Share Napisano 10 Września 2023 Ja bym szedł w zdjęcie z gazety. Twój model jak z obrazka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WPR Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 Wrzucę więcej zdjęć tak to wygląda na tę chwilę: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 10 Listopada 2023 Share Napisano 10 Listopada 2023 Bombastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi