p2288 Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 Wiem, że są miliardy poradników na youtube oraz też na modelworku ale chciałbym poprosić was o krok po kroku, bez uogólniania instrukcje słowno obrazową waszego autorstwa. Nie raz robiłem błoto ale mi nie pasuje efekt końcowy. Przechodząc do sedna chciałbym się dowiedzieć jak robicie: -Kurz (piasek bez błota np.: africa corps) -błoto zimowe czyli śnieg+mokry gnuj - ekstremalne błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 8 godzin temu, p2288 napisał: mokry gnuj chodzi o spoconego nastolatka? 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 A dobra rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) 9 godzin temu, Grzes napisał: chodzi o spoconego nastolatka? Pfff 18 godzin temu, p2288 napisał: Wiem, że są miliardy poradników na youtube O, to to... Night Shift bardzo lubi uświniać swoje pojazdy. Zajmuje się pancerką, więc i do zdjęć pasuje. Gada po angielskiemu, mimo że to Słowak, więc da się zrozumieć. Robi wszystko dokładnie i wszystko pokazuje. Jego filmy są tu: https://m.youtube.com/@NightShiftScaleModels/videos Przy okazji... "gnój" pisze się przez "ó". Wymienia się choćby na "gnoje". Edytowane 27 Marca 2023 przez krn78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 27 Marca 2023 Autor Share Napisano 27 Marca 2023 Dziękuję, znam te filmy na pamięć dlatego chciałbym poznać wasze zwyczaje. Ajajaj, zapomniałem o wyższości o:ó nad uje się nie kreskuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 27 Marca 2023 Share Napisano 27 Marca 2023 Doświadczenia nie buduje się z czytania ani oglądania, ale z działania. Bierz się zatem za swoje zabawki, a sam szybko wyznaczysz swoją własną drogę i swoje własne trendy i przyzwyczajenia.. i będziesz udzielał rad początkującym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 28 Marca 2023 Autor Share Napisano 28 Marca 2023 Próbuję ale wychodzi jak wychodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 Na początku zawsze będzie nieciekawie. Ja swoich pierwszych prób nie wstawiam nawet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 W dniu 26.03.2023 o 23:58, p2288 napisał: Wiem, że są miliardy poradników na youtube oraz też na modelworku ale chciałbym poprosić was o krok po kroku, bez uogólniania instrukcje słowno obrazową waszego autorstwa. Nie raz robiłem błoto ale mi nie pasuje efekt końcowy. Przechodząc do sedna chciałbym się dowiedzieć jak robicie: -Kurz (piasek bez błota np.: africa corps) -błoto zimowe czyli śnieg+mokry gnuj - ekstremalne błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 28 Marca 2023 Autor Share Napisano 28 Marca 2023 Dziękuję za poradniki ale chyba się nie rozumiemy. Znam te poradniki na pamięć. Każdy testowałem. Ten wątek nie jest do odsyłania na YT tylko chciałem zobaczyć wasze i tylko wasze zwyczaje. pozdrawiam Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 8 minut temu, bulik58 napisał: Robert co to za wynalazki, jeden jest z Nitro Line a pudry z czego? Siuwaksy od Wildera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 28 Marca 2023 Share Napisano 28 Marca 2023 Osobiście nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 (edytowane) 11 godzin temu, bulik58 napisał: Robert co to za wynalazki, jeden jest z Nitro Line a pudry z czego? Coś pomiędzy Panel Line Tamiya Tamiya, a olejnymi specyfikami AK i AmmoMig. Edytowane 29 Marca 2023 przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 Z tego co widziałem (chciałem kupić) to są tylko dostępne w UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 29 Marca 2023 Share Napisano 29 Marca 2023 17 godzin temu, p2288 napisał: Dziękuję za poradniki ale chyba się nie rozumiemy. Znam te poradniki na pamięć. Każdy testowałem. Ten wątek nie jest do odsyłania na YT tylko chciałem zobaczyć wasze i tylko wasze zwyczaje. pozdrawiam Jeszcze raz dziękuję Na błoto spróbuj wikol plus gips protetyczny i pigmenty ziemiste.Plus dorzucam piaseczek drobny i jakieś drobne kamyczki.Wikolu tak troszkę aby masa nie była za rzadka.Aby błoto było gęste i można było formować grudki twardym pędzelkiem lub wykałaczką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 29 Marca 2023 Autor Share Napisano 29 Marca 2023 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi