Thalgonis Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 6 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Kwietnia 2023 Share Napisano 6 Kwietnia 2023 Bardzo ładnie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2023 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2023 Panowie! Ma ktoś ten model w pudełku? Jeżeli tak, mógłbym prosić o zrobienie skanu 1:1 kalek? A konkretniej chodzi tylko o „tulipana”... Chciałbym mieć dokładne wymiary tych „płatków” na prostej powierzchni, jeszcze przed przyklejeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Poprawione „płatki” 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Bardzo fajnie to wygląda! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2023 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 A dlaczego Kolega zrezygnował z białych obwódek tulipana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Bo nie ma ich na tym jedynym dostępnym zdjęciu tego egzemplarza A-4? Poprosił mnie o to zamawiający model - ja tu tylko kleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 19 Kwietnia 2023 Share Napisano 19 Kwietnia 2023 1 minutę temu, Thalgonis napisał: Bo nie ma ich na tym jedynym dostępnym zdjęciu tego egzemplarza A-4? Jakim jednym? Przecież na kilku jest A-4... Nie wiem czy nie ma czy raczej nie widać.... Poza tym dostałeś skan instrukcji z kalkomanii i tam jak byk stoi, że były ale 3 minuty temu, Thalgonis napisał: Poprosił mnie o to zamawiający model - ja tu tylko kleję więc rozumiem podejście, ważne by nowy właściciel się cieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 19 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2023 Roger, na schemacie malowania (Lifelike Decals) podesłanym przez Ciebie na poprzedniej stronie tego wątku, także nie ma białych obwódek. Ale tak jak podsumowałeś - to zleceniodawca ma być zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) Są, na schemacie nakładania kalkomanii, najpierw białe a potem czerwone trójkąty. Edit. Nie podesłałem skanu samych kalkomanii, mam w kompie, ups Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez RogerM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick0909 Napisano 20 Kwietnia 2023 Share Napisano 20 Kwietnia 2023 (edytowane) https://falkeeins.blogspot.com/2010/04/hermann-graf-and-his-jgr-ost-focke-wulf.html A tutaj jest napisane ze w A5 gdzie osłona silnika jest w kolorze kamuflażu prawdopodobnie zostały dodane białe kontury Edytowane 20 Kwietnia 2023 przez maverick0909 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 21 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Lekko zolejowany Czas na kredki... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 24 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2023 I się zrobił -> zapraszam do Galerii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi