Skocz do zawartości

Blooper - Amerykański żołnierz z grantnikiem M79 z Wietnamu, Verlinden 120mm, galeria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzień dobry!

Pod tym linkiem znajdziecie warsztat:

https://modelwork.pl/topic/50244-blooper-amerykański-żołnierz-z-grantnikiem-m79-z-wietnamu-verlinden-120mm/

A tu zapraszam do oglądania zdjęć gotowej figurki z zestawu klasycznej już firmy Verlinden:

blooper12.jpg

blooper01.jpg

blooper02.jpg

blooper03.jpg

blooper04.jpg

blooper05.jpg

blooper06.jpgblooper09.jpg

blooper07.jpg 

blooper08.jpg

blooper10.jpg

blooper11.jpg

Bardzo dziękuję za uwagę - pozdrawiam i życzę miłego dnia

Paweł

• Like 8
Napisano

Figurka piękna. Podoba mi się. Jedno co mnie zastanawia, co może być złudzeniem optycznym, czy mundur tego żołnierza nie błyszczy się za bardzo?

Napisano

Ładnie i precyzyjnie pomalowany. Są nawet włosy na rękach !

Mundur się może rzeczywiście świeci - w Wietnamie jest dość wilgotno, poza tym mógł się spocić :)

Napisano

@Endrju, @jerzy_k - bardzo dziękuję za komentarze i za miłe słowa! Rzeczywiście mundur wyszedł taki półmatowy, nie za bardzo wiem dlaczego, nie dotykałem go prawie wcale i nawet jeszcze warstwę matowego bezbarwnego na wierzch dałem... Ale rzeczywiście efekt wilgoci jest jak najbardziej na miejscu.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Paweł

Napisano

Elegancko zrobiona figurka, jest nastrój.

Swoją drogą, te karty na czole to chyba świetny cel do strzelania.

Ale całość bardzo mi się podoba.

Napisano

@zaruk@Bartosz Ciesielski-  bardzo dziękuję za komentarze i za miłe słowa! Cieszę się, że się podoba!

Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Paweł

• Like 1