pmroczko Napisano 11 Kwietnia 2023 Share Napisano 11 Kwietnia 2023 Dzień dobry! Pod tym linkiem znajdziecie warsztat: https://modelwork.pl/topic/50244-blooper-amerykański-żołnierz-z-grantnikiem-m79-z-wietnamu-verlinden-120mm/ A tu zapraszam do oglądania zdjęć gotowej figurki z zestawu klasycznej już firmy Verlinden: Bardzo dziękuję za uwagę - pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Kwietnia 2023 Share Napisano 12 Kwietnia 2023 Figurka piękna. Podoba mi się. Jedno co mnie zastanawia, co może być złudzeniem optycznym, czy mundur tego żołnierza nie błyszczy się za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzy_k Napisano 12 Kwietnia 2023 Share Napisano 12 Kwietnia 2023 Ładnie i precyzyjnie pomalowany. Są nawet włosy na rękach ! Mundur się może rzeczywiście świeci - w Wietnamie jest dość wilgotno, poza tym mógł się spocić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 12 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2023 @Endrju, @jerzy_k - bardzo dziękuję za komentarze i za miłe słowa! Rzeczywiście mundur wyszedł taki półmatowy, nie za bardzo wiem dlaczego, nie dotykałem go prawie wcale i nawet jeszcze warstwę matowego bezbarwnego na wierzch dałem... Ale rzeczywiście efekt wilgoci jest jak najbardziej na miejscu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia! Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Elegancko zrobiona figurka, jest nastrój. Swoją drogą, te karty na czole to chyba świetny cel do strzelania. Ale całość bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 13 Kwietnia 2023 Share Napisano 13 Kwietnia 2023 Wyglada Mega dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 14 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2023 @zaruk@Bartosz Ciesielski- bardzo dziękuję za komentarze i za miłe słowa! Cieszę się, że się podoba! Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi