maciej ritmann Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Przedstawiam galerię ćmelaka od Kovozavody Prostejov Model miał być pzp, a wyszło na to, że dorobiłem rączkouchwyty z drutu i dołożyłem opryskiwacz od Eduarda. Plastik twardy, kiepski. Zabawa przednia. Zostawiam ocenę Wam. Pierwsze dwa zdjęcia z procesu budowy jeszcze przed lakierem bezbarwnym. Celowo nie brudziłem modelu, jest tak brzydki, że nie chciałem go jeszcze bardziej dobijać 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 18 Kwietnia 2023 Share Napisano 18 Kwietnia 2023 Bardzo ładnie wyszedł! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Fajny jest mimo że zestaw to mydło z gipsem. Sam kupiłem kilka dwu miejscówek z KaPcia bo ten brzydal ma swój urok, ale solówki tylko z Edka. No i ten osprzęt dodaje mu powagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Bardzo ładny, ale zdjęcia dużo gorsze - jakby prześwietlone. Zauważyłem, że kto lepiej klei tym gorzej fotografuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi