maciej ritmann Napisano 18 Kwietnia 2023 Napisano 18 Kwietnia 2023 Przedstawiam galerię ćmelaka od Kovozavody Prostejov Model miał być pzp, a wyszło na to, że dorobiłem rączkouchwyty z drutu i dołożyłem opryskiwacz od Eduarda. Plastik twardy, kiepski. Zabawa przednia. Zostawiam ocenę Wam. Pierwsze dwa zdjęcia z procesu budowy jeszcze przed lakierem bezbarwnym. Celowo nie brudziłem modelu, jest tak brzydki, że nie chciałem go jeszcze bardziej dobijać 8 Cytuj
Artek82 Napisano 24 Kwietnia 2023 Napisano 24 Kwietnia 2023 Fajny jest mimo że zestaw to mydło z gipsem. Sam kupiłem kilka dwu miejscówek z KaPcia bo ten brzydal ma swój urok, ale solówki tylko z Edka. No i ten osprzęt dodaje mu powagi Cytuj
WujekAlice Napisano 24 Kwietnia 2023 Napisano 24 Kwietnia 2023 Bardzo ładny, ale zdjęcia dużo gorsze - jakby prześwietlone. Zauważyłem, że kto lepiej klei tym gorzej fotografuje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi