Kowalec222 Napisano 21 Kwietnia 2023 Share Napisano 21 Kwietnia 2023 Witam Szanownych kolegów, w związku z tym, że jakoś ostatnio weny brak na ukończenie rozgrzebanych tematów trzeba zacząć następny. Może fakt prowadzenia warsztatu będzie motywatorem do ukończenia projektu, gwarancji jednak nie ma. Pozwalam sobie dołączyć do projektu JLTV ze swoim modelem z Sabre. Edycja Premium zawiera wszystko co potrzebne oprócz żywicznych opon, które to dostajemy w wersji Deluxe, ale myślę, że akurat z tym jakoś sobie poradzę. W pudle mamy więc wszystko co trzeba, a nawet więcej bo jest sporo dodatków jak anteny z gniazdami, metalowa lufa, kartony, butelki i paleta EURO. Z przesyłką wyszło 215 PLN więc chyba nieco tańszy od konkurencji, jak z jakością to się okaże. Na pierwszy rzut oka detal fajny, jest trochę blaszek, zobaczymy jak będzie ze spasowaniem... Nie pozostaje więc nic innego jak zacząć kleić, więcej szczegółów wkrótce. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 22 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2023 No to lecimy z Joint'em, pierwsze cięcia i przymiarki. Założenie jest takie żeby zrobić go prosto z pudła, na merytoryce się nie znam więc "ślepo" podążam za instrukcją. We wnętrzu na tylnej ścianie było sporo wypychaczy, nie chciało mi się szpachlować więc zakleiłem plastrem hipsu chyba 0.25. Na malowanie jeszcze się nie zdecydowałem, do wyboru są dwa, pudełkowy plamiasty lub piaskowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 22 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2023 Dostał buciki jeszcze ciepłe z próbnego odlewu. Na dzisiaj tyle, teraz czas na piwo i metal Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 23 Maja 2023 Share Napisano 23 Maja 2023 Coś będzie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 23 Maja 2023 Autor Share Napisano 23 Maja 2023 Jest taka szansa cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 31 Grudnia 2023 Share Napisano 31 Grudnia 2023 Jak tam temat? Pewnie dawno zrobiłeś;) ja kupiłem go do wersji postapo która od bardzo wielu lat planuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Lipca Share Napisano 15 Lipca Halo! JLTV- odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowalec222 Napisano 15 Lipca Autor Share Napisano 15 Lipca Jeszcze przez chwilę JLTV bez odbioru, niestety, ale dzięki za motywacyjnego kopniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi