Filip Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Witam Wiem,że temat przeliczników nie raz się już przewalał po forum ale nie znalazłem przelicznika jakiego chcę.Interesuje mnie jakiś przelicznik z farb revell na model master akrylowe.Google nie pomogło. Jeśli temat jest nieodpowiedni to proszę admina o przeniesienie. p.s dobry był przelicznik ze starego pwm-u ale już go niestety niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 mam ten przelicznik na kompie daj maila to ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Jesteś wielki.Mój adres: bozena.bo1@op.pl Dużo Za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 22 Sierpnia 2008 Share Napisano 22 Sierpnia 2008 ok poszło jak ktoś jeszcze chciałby to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 22 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2008 Wielkie dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 ja tez bym prosil bo mam ten sam problem z tymi farbemi albert091283@wp.pl z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 konstruktor@uznam.net.pl też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawica Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 i ja poproszę pawepie@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 26 Sierpnia 2008 Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Wrzuć go najlepiej na rapidshare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Wrzuć go najlepiej na rapidshare. ok. http://rapidshare.com/files/140460724/przel_farb.xls.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Dzięki bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Ale troche dziwne dlaczego już nie ma strony pwm-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 z tego samego co forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 27 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Forum przecież działa Wina leży po stronie serwera na którym był założony pwm.Teraz jest na nowym servie i wszystko jest git majonez tylko właśnie zniknęła główna strona(sam nie wiem czemu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi