ArtDeco Napisano 27 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2023 Nakleiłam gotowe maski i miałam z nimi nie małe problemy, odklejały się i to w trakcie malowania. Musiałam łatać je własnymi wstawkami. Już się boję co zastanę po ich zerwaniu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 27 Kwietnia 2023 Share Napisano 27 Kwietnia 2023 49 minut temu, ArtDeco napisał: Nakleiłam gotowe maski i miałam z nimi nie małe problemy, odklejały się i to w trakcie malowania. Musiałam łatać je własnymi wstawkami. Już się boję co zastanę po ich zerwaniu. Na takie przypadki polecam ten preparat, jest bardzo bezpieczny dla oszklenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) W dniu 27.04.2023 o 16:48, ArtDeco napisał: Nakleiłam gotowe maski i miałam z nimi nie małe problemy, odklejały się i to w trakcie malowania. Musiałam łatać je własnymi wstawkami. Już się boję co zastanę po ich zerwaniu. zawsze możesz go przetransportować do 309th AMARG, będzie w zacnym towarzystwie (fot.i.iplsc.com) Edytowane 1 Maja 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 1 Maja 2023 Share Napisano 1 Maja 2023 2 godziny temu, panmopsik napisał: zawsze możesz go przetransportować do 309th AMARG, będzie w zacnym towarzystwie (fot.i.iplsc.com) Koledzy z forów kartonowych dla nich pracują? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 3 Maja 2023 Share Napisano 3 Maja 2023 znalazlem cos takiego 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Jeśli możesz jeszcze to wytnij cienki paseczek w masce na górze oszklenia i psiknij na biało. Zliny-42 miały dzieloną z góry osłonę kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 9 Maja 2023 Share Napisano 9 Maja 2023 Halo? Mamy nadzieję że Zlin nie przepadł w majówkowym grillu Przy imponującym tempie Cesny jak i tytułowego bohatera już miałem pisać że szybciej składasz modele niż ja kupuję a tu nastała pauza w relacji... Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi