Jumo Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 Coś z Dragona model robiony z pudła bardzo przyjemnie sklejalny , skala 1/72 jak zwykle . Malownie pudełkowe Panzer Grenadier Division "GD" 1943 Czas na parę zdjęć Brak anteny ale w zdjeciach w plenerze uległa dewastacji Malowanie Vallejo wash oleje jakieś tam + suche pastele Zapraszam do oceny Przepraszam za fotki ale porządny aparat jeszcze czeka na mnie w sklepie (nie)dla idiotów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stroju Posted August 23, 2008 Share Posted August 23, 2008 szczególnie że to w 1:72 chociaż ja bym dodał trochę więcej odprysków i otarć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zbyszek Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 Dla mnie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted August 25, 2008 Share Posted August 25, 2008 (edited) bardzo ladny, mozna popatrzec z przyjemnoscia. przednie kola tylko pod zlym katem. przepraszam za belkot ale tu gdzie jestem klawatura nie ma polskich fontow. pozdrawiam. Edited August 26, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumo Posted August 26, 2008 Author Share Posted August 26, 2008 Dziękuję kolegom , cieszę się ze się podoba . Co do odprysków i otarć wydawało mi się że na takim maleństwie jest ich dostateczna ilość . Fakt kóła troszkę sie wykrzywiły już poprawione . Następny teraz skleja sie coś na szynach z UM , straszne brzydactwo jak skończę to zaprezentuję . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts