Jumo Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Coś z Dragona model robiony z pudła bardzo przyjemnie sklejalny , skala 1/72 jak zwykle . Malownie pudełkowe Panzer Grenadier Division "GD" 1943 Czas na parę zdjęć Brak anteny ale w zdjeciach w plenerze uległa dewastacji Malowanie Vallejo wash oleje jakieś tam + suche pastele Zapraszam do oceny Przepraszam za fotki ale porządny aparat jeszcze czeka na mnie w sklepie (nie)dla idiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 szczególnie że to w 1:72 chociaż ja bym dodał trochę więcej odprysków i otarć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 Dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 25 Sierpnia 2008 Share Napisano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) bardzo ladny, mozna popatrzec z przyjemnoscia. przednie kola tylko pod zlym katem. przepraszam za belkot ale tu gdzie jestem klawatura nie ma polskich fontow. pozdrawiam. Edytowane 26 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jumo Napisano 26 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2008 Dziękuję kolegom , cieszę się ze się podoba . Co do odprysków i otarć wydawało mi się że na takim maleństwie jest ich dostateczna ilość . Fakt kóła troszkę sie wykrzywiły już poprawione . Następny teraz skleja sie coś na szynach z UM , straszne brzydactwo jak skończę to zaprezentuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi