Mechanik Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Siema jestem tu nowy, chce zrobic ten model scani mam pytanko chce pomalować ten model na niebiesko pactrą i czy pod tą pactre musze miec podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Malujesz pędzlem czy aerkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 pędzlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 odpowie ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 No jasne ze podkład musi być, ale zamiast pactry polecam ci revella albo humbrola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 Poczytaj sobie ten wątek, w zasadzie o malowaniu modeli co drugi temat jest w tym dziale - wystarczy poszperać sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 23 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2008 podkład wspreju ?? a farbe chyba wezme mm Poczytałem temat reggy o malowaniu i on pisze ze olejny czarny a jak pomaluje to mi się nie zmażą kolory Model Master 4630 4630 Clear Red tybrałem taką farbe jak możecie podajcie mi jakis nr farby podkladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 23 Sierpnia 2008 Share Napisano 23 Sierpnia 2008 podkład wspreju ?? a farbe chyba wezme mm Poczytałem temat reggy o malowaniu i on pisze ze olejny czarny a jak pomaluje to mi się nie zmażą kolory Model Master 4630 4630 Clear Red tybrałem taką farbe jak możecie podajcie mi jakis nr farby podkladu Kolejny użytkownik, który nie raczy dbać o zdrowie psychiczne i oczy kolegów z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Mechanik jak chcesz zadawać pytania to pisz po polsku, a nie po polskiemu... Tak będzie lepiej i dla Ciebie i dla nas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Taak jak powyżej panowie napisali ;] . A tak poza tym jak nie chcesz mieć gigantycznych smug i zacieków to nie maluj revelem , tylko jakaś dobrze rozwodniona pactra ... znaczy rozcieńczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Gościu kup se spray deco color za 9 zł i psikaj i nie dawaj czarnego podkładu on jest dobry do pancerki możesz dać biały albo szary w jasnych kolorach jest to konieczne przy niebieskim możesz sobie odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Też tak myślałem a zbiornik chce aluminiowy to tez go popsikac podkładem i farbą Dobra Scania Zamówiona Jutro sprej kupie czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam jeszcze jedno pytanie widziałem na zdjęciach że w kabinie robicie takie płyty zdjęcia: pożyczyłem od tematu asc_driver chyba się nie obrazi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Mam jeszcze jedno pytanie widziałem na zdjęciach że w kabinie robicie takie płyty zdjęcia: pożyczyłem od tematu asc_driver chyba się nie obrazi? No robimy , i co w związku z tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 a moge wiedzieć z czego to jest i w jakiej potrzebie to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Sierpnia 2008 Share Napisano 24 Sierpnia 2008 Nie jest to konieczne . Jest to PCV / poliestyren / karty telefoniczne / i tego typu plastiki . Robimy tak jezeli chcemy coś zrobić / przerobić , ja np przerabiam takim PCV wnetrze w magnumce ... głownie robimy to po to zeby model przypominał jak najbardziej oryginał , a z PCV mozesz zrobić praktycznie wszystko czego zapragniesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 24 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2008 ok thx bo w tej scani boje się że mi dach i złonczenia nie wyjdą drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi