Tomek Mroczkowski Napisano 14 Września 2008 Share Napisano 14 Września 2008 zrób dziurę w znaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 20 Września 2008 Autor Share Napisano 20 Września 2008 Witam! Jak widzę, tylko jedna osoba śledziła mój wątek . No cóż . Moja pierwsza dioramka robi się z prędkością światła, dopiero co uformowałem grunt... no i odpicowałem troszkę BMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Jak widzę, tylko jedna osoba śledziła mój wątek eee wcale nie! Ja zaglądam za kazdym razem jak jest coś nowego. A że nie mam nic do napisania to no cóż. A posty w stylu "no no fajnie" nic nie wniosą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 oczywiście, że masz więcej fanów. Ja siedze cicho i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ja tam cały czas patrzę, ale nic nie mówię, bo nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 otóż to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 27 Września 2008 Autor Share Napisano 27 Września 2008 Model już w galerii : Klik Zapraszam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi