tornado Napisano 11 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2009 Hmm, a czemu te reflektory są takie malutkie. Mogłeś się wstrzymać, niedługo będą reflektory do tej skali robione seryjnie i prawidłowej wielkości. Fakt mogły by być ciut wieksze, ale i tak lepiej wyglądają od oryginalnych a czy będą od Tololoko to się okaże, no bo po co byś zamieszczał ogłoszenie w dziale Giełda No a jeżeli nawet bedą, to się kupi i się wymieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLW Napisano 12 Grudnia 2009 Share Napisano 12 Grudnia 2009 No po to, że Ty42 z wanną, Ty2 ze sztywnym i TKt3 oraz V36 to nie koniec. Zmieniłem skalę, bo wcześniej siedziałem w H0. Jednak wielkie modele dają mi więcej radości więc będę robił zapewne w tej skali jeszcze kilka dwój oraz TKt48 na bazie BR 86. Zatem im więcej materiałów tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi