ostol Napisano 21 Maja 2023 Share Napisano 21 Maja 2023 (edytowane) Chciałbym zaczac od tego ze po tym ile fantastycznych prac widzłem tutaj nie jestem pewien czy powienem sie dzielic swoimi wynikami .sam jestem dopiero początukajcym modelarzem bo zrobiłem zaledwie 6 prac przypominajcyh samoloty.Prosze tez nie zwracac uwagi na podstawke o ile mozan to tak nazwac jest to kawałek pomalowanego paspartu przepraszam tez za jakos zdjec niestety nie miałem nic lepszego niz marny obiektyw w telefonie Edytowane 22 Maja 2023 przez ostol 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Maja 2023 Share Napisano 21 Maja 2023 I znowu obrus w tle niestety. A szkoda bo model wygląda ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostol Napisano 21 Maja 2023 Autor Share Napisano 21 Maja 2023 niestety nie maiłem miejsca gdzie zrobic gdzy iz nie miałem białego przescieradłą ani nic innego białego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Maja 2023 Share Napisano 21 Maja 2023 Z lewej strony orzeł 11.PLM fiknął na plecy. Poza tym, popraw pisownię w tytule MiG-21MF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Maja 2023 Share Napisano 21 Maja 2023 Wystarczą dwie kartki z bloku rysunkowego formatu A3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostol Napisano 21 Maja 2023 Autor Share Napisano 21 Maja 2023 dziekuje za rade nastepnym razem napewno tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 21 Maja 2023 Share Napisano 21 Maja 2023 1 minutę temu, ostol napisał: dziekuje za rade nastepnym razem napewno tak zrobie Umówmy się, że zrobisz 3 nowe zdjęcia A - na jednolitym tle (mogą być kartki papieru A3, ale też w miarę gładki materiał - obrus czy prześcieradło) B - przy oświetleniu z lampki czy żyrandola - raczej nie z lampą błyskową w aparacie, bo będą straszne refleksy; lampka powinna stać nie za Tobą a pod kątem 45 stopni do osi Ty-model C - skadrowane (to na pewno umie Twój telefon) - zdjęcie pokaże przede wszystkim model a nie "okolice" Wstaw je w tym wątku a pewnie zbierzesz więcej komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostol Napisano 21 Maja 2023 Autor Share Napisano 21 Maja 2023 dobrze na jutro bedo gotowe bo dzis nei zdaze no niestety zdjec to robic nie umime to sie zgodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostol Napisano 22 Maja 2023 Autor Share Napisano 22 Maja 2023 18 godzin temu, Kon_Bar napisał: Umówmy się, że zrobisz 3 nowe zdjęcia A - na jednolitym tle (mogą być kartki papieru A3, ale też w miarę gładki materiał - obrus czy prześcieradło) B - przy oświetleniu z lampki czy żyrandola - raczej nie z lampą błyskową w aparacie, bo będą straszne refleksy; lampka powinna stać nie za Tobą a pod kątem 45 stopni do osi Ty-model C - skadrowane (to na pewno umie Twój telefon) - zdjęcie pokaże przede wszystkim model a nie "okolice" Wstaw je w tym wątku a pewnie zbierzesz więcej komentarzy zdjecia gotowe i musze przenaz ze zdeycdowanie lepiej to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 No to masz + ode mnie Jest dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 22 Maja 2023 Share Napisano 22 Maja 2023 Fajny brudasek , podoba mi się taki stan rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi