Artek Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Witam tym razem kolejny model z kretowanych. Italeri 1/35. Malowany Pactrami oraz Humbrolami. Dość dużo rzeczy dorobiłem samemu. Link do relacji z budowy: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=840&start=0 Stwierdziłem że Blitze zawsze są malowane frontowo i dość monotonnie więc postanowiłem go nieco odmienić. Model w barwach browaru Muller Brau. Paka póki co pusta ale w przyszłości może coś na niej się znajdzie Pozdrawiam i miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Jak zwykle- dlamnie świetny! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz G. Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Jak dla mnie bomba - milo popatrzec na frontowy pojazd w niefrontowych barwach Koniecznie na diorame w klimatach poludnowoniemieckich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Chyba nie będzie łatwo załadować pakę w zgodzie z przeznaczeniem samochodu. Jakoś nie spotkałem się z beczkami piwowarskimi, skrzynkami ze starymi butelakmi na piwo, a te rzeczy powinny się tam znaleźć. Chociaż co do butelek, to nie dam głowy, czy nie widziałem minaiturek 1/35, takich jak stare oranżady, albo dzisiejszy Grolsch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz S. Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Świetny model bardzo mi sie podoba Moze jeszcze jakieś obcia, odrapana farba? A beczki to moze takie? http://www.modelcentrum.pl/go/_info/?id=8070 Pozdro Łukasz S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 jak znam artka to sam cos dorobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 Świetny pomysł na wykorzystanie tego modelu i bardzo dobre wykonanie. Gratuluję Artku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 28 Lipca 2006 Share Napisano 28 Lipca 2006 Nie ma to jak "cywile" świetne wykonanie - podba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi