smialus Napisano 22 Września 2023 Share Napisano 22 Września 2023 Spirytusem bym nie wojował. Potrafi zmatowić materiał. A czym kleiłeś owiewkę. Ja staram się nie klejem do plastiku bo jak przykleisz to już kaplica. Poxipol i jakieś wikolo pochodne, gdzie można odkleić bez większych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rod190 Napisano 22 Września 2023 Autor Share Napisano 22 Września 2023 1 godzinę temu, smialus napisał: Spirytusem bym nie wojował. Potrafi zmatowić materiał. A czym kleiłeś owiewkę. Ja staram się nie klejem do plastiku bo jak przykleisz to już kaplica. Poxipol i jakieś wikolo pochodne, gdzie można odkleić bez większych problemów Owiewka jest malowana od wewnątrz i jest przyklejona Tamiya Extra Thin. Nawet nie będę próbował odklejać bo skończy się to tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 22 Września 2023 Share Napisano 22 Września 2023 Jest ewentualnie cień nadziei, że owiewka na rantach miała farbę a to osłabia łączenie. Ale no już nie ryzykuj zostaw jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rod190 Napisano 22 Września 2023 Autor Share Napisano 22 Września 2023 Godzinę temu, smialus napisał: Ale no już nie ryzykuj zostaw jak jest Tak właśnie mam zamiar zrobić. Może w weekend się zmobilizuje i zrobię galerię. Chciałbym zacząć coś nowego ale kompletny brak koncepcji co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smialus Napisano 22 Września 2023 Share Napisano 22 Września 2023 Zawsze tak jest. Ja dostałem odpała na F-16. Kolejny przyleci a jeden na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rod190 Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 Dokupiłem produkt firmy Kits World mający imitować płytę Bazy w Mińsku Mazowieckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 24 Września 2023 Share Napisano 24 Września 2023 W dniu 23.09.2023 o 18:12, rod190 napisał: Dokupiłem produkt firmy Kits World mający imitować płytę Bazy w Mińsku Mazowieckim. A w 48 też mają taką podstawkę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rod190 Napisano 24 Września 2023 Autor Share Napisano 24 Września 2023 (edytowane) Godzinę temu, Tazman79 napisał: W dniu 23.09.2023 o 18:12, rod190 napisał: A w 48 też mają taką podstawkę? Tak https://www.mojehobby.pl/products/Polish-Air-Force-23rd-Air-Base-in-Minsk-Mazowiecki-Diorama-Self-Adhesive-Matt-Vinyl-Model-Airfield-Base-670mm-x-670mm.html to jest naklejka, podstawkę musisz dorobić sam. Edytowane 24 Września 2023 przez rod190 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 25 Września 2023 Share Napisano 25 Września 2023 10 godzin temu, rod190 napisał: Tak https://www.mojehobby.pl/products/Polish-Air-Force-23rd-Air-Base-in-Minsk-Mazowiecki-Diorama-Self-Adhesive-Matt-Vinyl-Model-Airfield-Base-670mm-x-670mm.html to jest naklejka, podstawkę musisz dorobić sam. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi