Artek Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Witam tym razem kolejny model z kretowanych. Italeri 1/35. Malowany Pactrami oraz Humbrolami. Dość dużo rzeczy dorobiłem samemu. Link do relacji z budowy: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=840&start=0 Stwierdziłem że Blitze zawsze są malowane frontowo i dość monotonnie więc postanowiłem go nieco odmienić. Model w barwach browaru Muller Brau. Paka póki co pusta ale w przyszłości może coś na niej się znajdzie Pozdrawiam i miłego oglądania tornado jest chyba ukontentowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Bardzo lubię takie modele z pomysłem. Niby oklepana bryka, a tu proszę bardzo, ogląda się jak ta lala. Dobra robota. Następny model tez zrób taki fajny... Daj mu te beczki na pakę, ja bym tam widział 2 takie duże, jak z reklamy jednego piwa w telewizji . I bez tych drutów od plandeki wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 Brawo Artku! Odemnie duuuży plus. Super model!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 26 Lipca 2006 Share Napisano 26 Lipca 2006 NO ekstra modelik. Fajny pomysł z tą wersją cywilną. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 7 Czerwca 2007 Share Napisano 7 Czerwca 2007 Witam, gratuluję artykułu w Model Fanie! I okładki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi