Grzes Posted August 27, 2008 Share Posted August 27, 2008 Nowość to to wielka nie jest, ale kalkomanie wydaja się atrakcyjne (zwłasccza numerki) http://www.jadarhobby.pl/aeroplast-00325-ts11-iskra-p-15489.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerd Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Pozwolę sobie dołożyć trzy grosze do sprawy TS-11 Iskra pod wezwaniem AERO Otóż zestaw jakkolwiek czytelny ma swoje "plusy" ujemne: różnice w fakturze powierzchni: są też i "kosmici": półprzeźroczysta owiewka (grubość odwzorowana w skali 1:1): na otracie łez klej w cenie biletu. gdyby kogoś przycisnęło firma AERO serwuje również inne modele np.: F-16 w wersji polskiej.... całość w zależności od miejsca zakupu nawet do 30zł. Podejmującym ową ascetycznę decyzję życzę miłej katorgi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.aleksandrowicz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Grzes , możesz mi powiedzieć co to są "elementy fototrawione" ? W opisie iskry są odnośniki do takowych , lecz nie mogę zrozumieć co to takiego Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javorek_7411 Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Ten moldel jest u mnie na warsztacie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiemlicz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Grzes , możesz mi powiedzieć co to są "elementy fototrawione" ? Tak wyglądają elementy fototrawione do TS-11 Wycinasz, wyginasz (lub nie) zgodnie z dołączoną instrukcją , przyklejasz za pomocą kleju CA... i masz pięknie zdetalowaną Lady Iskra. Mam nadzieję że adresat w/w pytania mi wybaczy że się wtryniam Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.aleksandrowicz Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Mam nadzieję że adresat w/w pytania mi wybaczy że się wtryniam On może , ja nigdy :P A tak na serio. Te elementy są pewnie super małe ? Wymagają bardziej doświadczenia czy sprytnej dłoni ? Mogę prosić o zdjęcie gotowych takich elementów ? ( nie musi być od iskry ) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostach Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Przejrzyj forum, zwłaszcza relacje z czołgów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes Posted December 21, 2008 Author Share Posted December 21, 2008 Dzięki Kiemlicz za wyjasnienie sprawy blaszek. A co do ich wielkości to naprawdę różnie z tym jest. W każdym bądź razie do ich obróbki przyda sie pęseta i lupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts