Grzes Napisano 27 Sierpnia 2008 Napisano 27 Sierpnia 2008 Nowość to to wielka nie jest, ale kalkomanie wydaja się atrakcyjne (zwłasccza numerki) http://www.jadarhobby.pl/aeroplast-00325-ts11-iskra-p-15489.html Cytuj
Gerd Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Pozwolę sobie dołożyć trzy grosze do sprawy TS-11 Iskra pod wezwaniem AERO Otóż zestaw jakkolwiek czytelny ma swoje "plusy" ujemne: różnice w fakturze powierzchni: są też i "kosmici": półprzeźroczysta owiewka (grubość odwzorowana w skali 1:1): na otracie łez klej w cenie biletu. gdyby kogoś przycisnęło firma AERO serwuje również inne modele np.: F-16 w wersji polskiej.... całość w zależności od miejsca zakupu nawet do 30zł. Podejmującym ową ascetycznę decyzję życzę miłej katorgi. Cytuj
b.aleksandrowicz Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Grzes , możesz mi powiedzieć co to są "elementy fototrawione" ? W opisie iskry są odnośniki do takowych , lecz nie mogę zrozumieć co to takiego Cytuj
Javorek_7411 Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Ten moldel jest u mnie na warsztacie Cytuj
Kiemlicz Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Grzes , możesz mi powiedzieć co to są "elementy fototrawione" ? Tak wyglądają elementy fototrawione do TS-11 Wycinasz, wyginasz (lub nie) zgodnie z dołączoną instrukcją , przyklejasz za pomocą kleju CA... i masz pięknie zdetalowaną Lady Iskra. Mam nadzieję że adresat w/w pytania mi wybaczy że się wtryniam Pozdr. Cytuj
b.aleksandrowicz Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Mam nadzieję że adresat w/w pytania mi wybaczy że się wtryniam On może , ja nigdy :P A tak na serio. Te elementy są pewnie super małe ? Wymagają bardziej doświadczenia czy sprytnej dłoni ? Mogę prosić o zdjęcie gotowych takich elementów ? ( nie musi być od iskry ) Pozdrawiam Cytuj
Ostach Napisano 21 Grudnia 2008 Napisano 21 Grudnia 2008 Przejrzyj forum, zwłaszcza relacje z czołgów. Cytuj
Grzes Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Napisano 21 Grudnia 2008 Dzięki Kiemlicz za wyjasnienie sprawy blaszek. A co do ich wielkości to naprawdę różnie z tym jest. W każdym bądź razie do ich obróbki przyda sie pęseta i lupa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi