Grzes Napisano 27 Sierpnia 2008 Share Napisano 27 Sierpnia 2008 Nowość to to wielka nie jest, ale kalkomanie wydaja się atrakcyjne (zwłasccza numerki) http://www.jadarhobby.pl/aeroplast-00325-ts11-iskra-p-15489.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Pozwolę sobie dołożyć trzy grosze do sprawy TS-11 Iskra pod wezwaniem AERO Otóż zestaw jakkolwiek czytelny ma swoje "plusy" ujemne: różnice w fakturze powierzchni: są też i "kosmici": półprzeźroczysta owiewka (grubość odwzorowana w skali 1:1): na otracie łez klej w cenie biletu. gdyby kogoś przycisnęło firma AERO serwuje również inne modele np.: F-16 w wersji polskiej.... całość w zależności od miejsca zakupu nawet do 30zł. Podejmującym ową ascetycznę decyzję życzę miłej katorgi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Grzes , możesz mi powiedzieć co to są "elementy fototrawione" ? W opisie iskry są odnośniki do takowych , lecz nie mogę zrozumieć co to takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Javorek_7411 Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Ten moldel jest u mnie na warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Grzes , możesz mi powiedzieć co to są "elementy fototrawione" ? Tak wyglądają elementy fototrawione do TS-11 Wycinasz, wyginasz (lub nie) zgodnie z dołączoną instrukcją , przyklejasz za pomocą kleju CA... i masz pięknie zdetalowaną Lady Iskra. Mam nadzieję że adresat w/w pytania mi wybaczy że się wtryniam Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b.aleksandrowicz Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Mam nadzieję że adresat w/w pytania mi wybaczy że się wtryniam On może , ja nigdy :P A tak na serio. Te elementy są pewnie super małe ? Wymagają bardziej doświadczenia czy sprytnej dłoni ? Mogę prosić o zdjęcie gotowych takich elementów ? ( nie musi być od iskry ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 21 Grudnia 2008 Share Napisano 21 Grudnia 2008 Przejrzyj forum, zwłaszcza relacje z czołgów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2008 Dzięki Kiemlicz za wyjasnienie sprawy blaszek. A co do ich wielkości to naprawdę różnie z tym jest. W każdym bądź razie do ich obróbki przyda sie pęseta i lupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi