Leszek.Sz. Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Żeby nie było że temat zdechł, u mnie praca wre nad Lim-1. Model prosty także za dużo czasu mi nie zajmie. W zasadzie robi się sam Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Ja spróbuję zaprezentować się tu ze śmiglakami... Mi-2Ch i może cosik jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 A ja robię z MiGiem 29 UB. Polska Czerwona Piętnastka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 A w której wersji malowania (i w jakiej skali)? Bo ostatnio wróciła z remontu i ponoc ma nieco zmienione malowanko w porównaniu z poprzednim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Malowanie 1 elt. NR boczny 15. MAlowanie z wersji przed remontem. Widac po wnękach-mocno upaćkane, narazie (po remoncie) 15 nie jest tak uwalona, ale była. 1:48 Academy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duders Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Witam.Jestem nowy na tym forum ale projekt grupowy mnie zainteresowal,zajmuje sie modelami SP latajacych w Polsce od 1950 do dzisiaj.Pierwszy model do projektu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 (edytowane) ... Edytowane 12 Września 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Duders, przedstaw bliżej tego Zlina Patyk, dlaczego do kasacji : Moim, skromnym, zdaniem MiG całkiem w porządku Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Na zdjęciu tego nie widać ale na żywo wszystkie, dosłownie wszystkie kalki na tym modelu srebrzą z odległości 2 metrów. Co do Zlina to popieram - Kol. duders jak najbardziej musi wrzucić więcej zdjęć. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duders Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 No kolego Patyk jak dla mnie 23 prezentuje sie pierwsza klasa;) Moj Limek to Mig-17 z ZTS po lekkich przeróbkach.Zlin firmy TOGA calkiem przyjemny tylko z czarnego plastiku i ciezki do pomalowania na bialo. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Duders, a mógłbyś jeszcze wrzucić fotkę z Muchą na pierwszym planie? Świetna kolekcja Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Iryda z Marfixu czy od podstaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duders Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Iryda z Marfixu czy od podstaw? Marfix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duders Napisano 6 Września 2008 Share Napisano 6 Września 2008 Kilka patyków: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 Kilka patyków: Ale wcale nie są podobne do mnie... Szybowce prezentują się ciekawie, rzadki temat na forum. Nie widziałem jeszcze w galeri żadnego szybowca, za to masz duże . Po głowie chodzi mi w dalszej przyszłości Wilga z szachownicami. Hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 7 Września 2008 Autor Share Napisano 7 Września 2008 Jako że zainicjowałem ten temat czuję się wywołany do tablicy. Może faktycznie zrobić z tego projekt grupowy. Proponuję zmianę tematu, ponieważ Święto Lotnictwa już za nami. Faktycznie szybowce to omijany temat,więc prezentuję swoje patyki: Całe moje szybowisko: Oczywiście wszystkie szybowce w skali 1/48 firmy Ardpol. Pozdrawiam wszystkich miłośników biało -czerwonej szachownicy. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 No i zrobił nam sie super temacik, przy okazji spotkają sie Ci, którzy siedzą w temacie poloników, to i podpytac o to i owo można Chyba faktycznie KRYSTEK powinieneś temat zmienić. Tymczasem od siebie dorzucę coś prezydenckiego (Italeri 1:72) [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 To Krystek zmień temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 Doradźcie jak to zrobić najlepiej: - zmienić tylko temat np. na ,,Polskie Skrzydła,, i pokazujemy swoje modele w galerii,czy przedstawiamy to co na warsztacie oczywiście w odpowiednim dziale.Bo chyba jednodniowy temat Święta Lotnictwa nie był trafiony. Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Przemianujmy ten temat na "projekt grupowy: polskie skrzydła" i wrzucajmy TUTAJ swoje fotki warsztatowe i galeryjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Doradźcie jak to zrobić najlepiej:- zmienić tylko temat np. na ,,Polskie Skrzydła,, i pokazujemy swoje modele w galerii,czy przedstawiamy to co na warsztacie oczywiście w odpowiednim dziale.Bo chyba jednodniowy temat Święta Lotnictwa nie był trafiony. Krystek. No właśnie, wrzucamy do tematu to co mamy na półkach z szachownicami czy startujemy z czymś nowym? Gotowe czy jakiś warsztat, przydałoby się jakoś to uporządkować. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Fotki gotowych modeli na pewno, a czy wrzucać też te z warsztatu... sam nie wiem. Żeby temat się za bardzo nie zamazał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Też tak myślę, warsztat zamuli temat, przykleiłem to i tamto, pomalowałem, sido... zaczną się pytania - a jakiej szpachli użyłeś? itp, itd i zacznie się moda na sukces Chyba tylko gotowe modele, ale w końcu jaki temat??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 9 Września 2008 Share Napisano 9 Września 2008 Ja tam kiedyś takie coś wydziergałem . Skala 1/48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 9 Września 2008 Autor Share Napisano 9 Września 2008 Proponuję dla uporządkowania rozpocząć nowy temat,,Polskie Skrzydła,, w galerii i pokazać swoje modele. Poprzedni temat zamknąć lub przerzucić zdjęcia gotowych modeli. Mam ktoś coś świeżego z biało - czerwoną szachownicą lub literkami SP-......? Kto pierwszy ten lepszy w nowym i mam nadzieję bardzo interesującym temacie. Nie mogę być pierwszy bo cyfrówka mi padła Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi