_OldMan_ Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 Teraz, KRL napisał: Ja w ogóle nie wiem o czym mowa, wciąż lotnictwo z czasów IIWŚ to dla mnie WIELKA zagadka. Nazwy typów samolotów, raczej mało popularne. https://pl.wikipedia.org/wiki/Kategoria:Niemieckie_samoloty_myśliwskie_II_wojny_światowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 Godzinę temu, _OldMan_ napisał: Chyba raczej Uhu (puchacz). Würger (dzierzba) to FW 190. Uhu się buduje, a ZM szykuje się do wydania Fw-190A-4 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 31 minut temu, barszczo napisał: Uhu się buduje, a ZM szykuje się do wydania Fw-190A-4 . Nie można było tak od razu napisać, a nie jakieś skróty myślowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 18 Czerwca 2023 Share Napisano 18 Czerwca 2023 1 godzinę temu, KRL napisał: Ja w ogóle nie wiem o czym mowa, wciąż lotnictwo z czasów IIWŚ to dla mnie WIELKA zagadka. I dlatego powinieneś lepić rury zasilane kerozyną a nie jakieś wynalazki na 100 oktanową benzynę UHU bardzo dobrze się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi