DarkWing Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Dwa modele śmigłowców w wydaniu dronów. MQ-8B Fire Scout, to bezzałogowe autonomiczne śmigłowce opracowane przez Northrop Grumman oraz używane przez siły zbrojne Stanów Zjednoczonych. Są to maszyny rozpoznania oraz wsparcia ogniowego i precyzyjnego wsparcia celowania dla sił lądowych, powietrznych i morskich. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 Oba fajne ale decepticon zgrabniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Podoba się. Mam w planach ten zestaw ze złożonymi łopatami (oszczędność miejsca). Jest dostępny warsztat ? Słowo krytyczne w/s zestawów ? Planujesz Takom 2169 ? Edytowane 10 Czerwca 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2023 Nie, nie planuję kolejnego modelu (2169). Słowem komentarza, model dość poprawny, pasowanie części OK, szczegółowość zadowalająca. Nie wypowiem się odnośnie wierności do oryginału bo się nie znam ... Niestety nie mam udokumentowanego warsztatu, kiedyś je robiłem, teraz zwyczajnie nie mam na to czasu Aktualnie robię z Takoma Apacha AH-64E Guardian ale też będzie tylko galeria... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 bardzo ładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 12 Czerwca 2023 Share Napisano 12 Czerwca 2023 (edytowane) edit Edytowane 12 Czerwca 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 12 Czerwca 2023 Share Napisano 12 Czerwca 2023 W dniu 11.06.2023 o 09:58, DarkWing napisał: Aktualnie robię z Takoma Apacha AH-64E Guardian ale też będzie tylko galeria... Plus słowo w kwestii składalności i inne spostrzeżenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi