robertmodelarz Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 (edytowane) BMP-1AM Basurmanin- model powstał na bazie zestawu Trumpetera i klona żywicznej wieży Miniarm. "Miszczem" bruzdingu, to ja niestety jeszcze nie jestem, wiec staram się stosować wszelkie zabrudzenia z umiarem. Edytowane 19 Czerwca 2023 przez robertmodelarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 Mi się podoba. Jakieś znaki inwazyjne trochę by go urealniły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 17 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2023 31 minut temu, mandrivecs napisał: Mi się podoba. Jakieś znaki inwazyjne trochę by go urealniły! Mam taki zestawik, ale zarezerwowałem go do oznaczeń innych pojazdów z wojny na Ukrainie. Nie zawaham się go użyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 17 Czerwca 2023 Share Napisano 17 Czerwca 2023 Powiem tak: fajnie to idzie i wyglada na ukończone w 90%, może nawe 95%, ale na ukończony model to nie wyglada, trochę warto jeszcze popracować przy tym modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 17 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 17 Czerwca 2023 3 minuty temu, michal0281 napisał: Powiem tak: fajnie to idzie i wyglada na ukończone w 90%, może nawe 95%, ale na ukończony model to nie wyglada, trochę warto jeszcze popracować przy tym modelu. Dziękuję za ocenę, Osobiście uważam, że lepsze jest wrogiem dobrego. Tak jak wspomniałem jeszcze trochę brakuje mi umiejętności w zużywaniu żelaza. Pozostanę przy stanie festyniarsko-grochówkowym. Jak najbardziej można dokupić metalową lufę i ruchome (żywiczne lub metalowe) gąsienice oraz 100 gr, blaszek Voyagera i bawić się z tym cały rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 28 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Basurmaniny w drodze na front...... Edytowane 28 Listopada 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Czerwca 2023 Share Napisano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Pewnie to też kwestia światła, ale ten zielony to już bardziej oliwkowy niż "protective green"... I poprzedni typ wieży... Edytowane 28 Czerwca 2023 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi