paffko Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Przeglądając zagraniczne forum natknąłem się na fajną wersję "skakanki" LINK Nie wiedziałem gdzie wrzucić, czy do galerii czy tutaj, więc w razie co proszę moderatorów o przeniesienie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Tak, Scania w wersji Dakar ,widziałem ja na Niemieckim forum, fajnie wygląda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 hm to i ja sie dorzucę z ciekawym modelem:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Chciałbym mieć, taki model Kozi a Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Modelik bardzo ciekawy i z tego co widzilałem jest na MTM . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Własnie tez widziałem na fotach , to polski model ;> czy tez ktos zawitał do nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Modelik bardzo ciekawy i z tego co widzilałem jest na MTM . Model jest wykonany przez czecha (nie pamiętam nazwiska), zajął nim 1 miejsce na MTM 2008 w kat. "amerykański ciągnik" Kilka fotek modelu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 Nom modelik ładny P.S. Jak ktoś obok niego ktoś przechodził to się cały trząsł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Model wykonał Jan Rosecky, który zgarnął większość nagród, a na pewno najcenniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ten modelarz jest perfekcyjny spodobał mi się jego model Mana F2000 z naczepą, przybrudzony perfekcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 A ta scania 6x2 to też jest jego dzieło??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi