okonek Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 mam taka prośbę ... proszę o podanie numeru burtowego pod jakim pływał Lobov i nazwę w cyrylicy (choć nie wiem czy uda mi się to wymalować w takiej malej skali) "Адмирал Флота Лобов" Co do numeru to bedzie trudno. Pod ta nazwa okret nigdy nie opuscil stoczni i nie ma fotek pokazujacych go z numerem burtowym . Juz jako "Україна" chyba raczej tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 3 Stycznia 2009 Share Napisano 3 Stycznia 2009 -termin zakończenia - 31.12.2008 Chyba jednak przedłużymy termin zakończenia naszego projektu . W ramach podsumowania, na 4 warsztaty mamy 2 zakończone, a z pozostałymi trwającymi relacjami wiąże duże nadzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 Chyba jednak przedłużymy termin zakończenia naszego projektu to zależy co inni uczestnicy o tym sądzą Trevill zajął się modelem konkursowym a sam będę dalej pracował (do czasu ukończenia) jedynie nad Radfordem ale nie ukrywam, że styczeń od kilku lat jest dla mnie bardzo zajętym miesiącem i nie obiecuję, że dodatkowy miesiąc wystarczy mi na ukończenie modelu Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JPG Napisano 4 Stycznia 2009 Share Napisano 4 Stycznia 2009 Co tam termin. Termin nie ściana można przesunąć. Na wyścigi robicie te modele? Chyba nikt nie będzie miał nic przeciwko jeśli napiszę, że projekt mógłby w tym wypadku trwać do ukończenia ostatniego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2009 że projekt mógłby w tym wypadku trwać do ukończenia ostatniego modelu. nie mam nic przeciwko zwłaszcza że to tylko i aż dwa modele Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Ja mam jeszcze propozycję, żeby projekt przedłużyć, do czasu, aż nie będzie kolejnego projektu lub ustalić nowy termin. Ja sam bym wziął jeszcze udział w projekcie (tym bardziej, że obiecałem ), bo w sumie swojego Spruanca zacząłem pod koniec grudnia (wcześniej nagminny brak czasu-w tym miesiącu już jest trochę lepiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 16 Stycznia 2009 Share Napisano 16 Stycznia 2009 Spokojnie dołączaj do projektu ... termin końcowy przesunął się na czas nieokreślony Ja zabiorę się za kończenie Slavy gdy ukończę Parchima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 sam mam nadzieję, że wkrótce u mnie również zostaną wznowione prace i doprowadzę model Radforda do finału Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 16 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 16 Czerwca 2009 myślę, że z racji ponad 5 miesięcznego "milczenia na forum" ostatniego uczestnika projektu można go uznać za zakończony i zamknąć, co Wy na to? w projekcie udział wzięły następujący użytkownicy i modele: JPG wraz z U.S.S. Hyman G. Rickover - Hobbyboss 1:700 Treevill wraz z Marshal Ustinov - Trumpeter 1:700 Sebaar wraz z U.S.S. Spruance - Dragon 1:700 Jędrek wraz z U.S.S. Arthur W. Radford - Dragon 1:350 jak widać projekt "zdominowali" amerykańscy admirałowie i skala 1:700 ukończone modele można obejrzeć w galeriach: U.S.S. Hyman G. Rickover U.S.S. Spruance U.S.S. Arthur W. Radford jak Wam się podobało? Jędrek ps. tym samym temat myślę, że można "odkleić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krys Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 No i nie udało mi się swojego Spruance nawet zacząć . Akurat chciałem go już w lipcu, najpóźniej w sierpniu mieć skończonego [trochę dłubałem..., ale za mało żeby zacząć relacje]. Nie istniałaby możliwość przedłużenia APG do czasu zaczęcia nowego projektu [tj. do 1 września]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 19 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2009 jak dla mnie ok, 1 września co by nie ciągnęło się to w nieskonczoność Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaar Napisano 20 Czerwca 2009 Share Napisano 20 Czerwca 2009 jak Wam się podobało? Ach, te wspomnienia. Spory plus tego projektu że zdobyłem nieco początkowych doświadczeń w radzeniu sobie z blaszkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 20 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2009 z korzyścią dla nas wszystkich oglądających mi natomiast szkoda, że uczestników było mało - temat projektu był dosyć ciekawy i obszerny Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi