Skocz do zawartości

Famo z dzwigiem od trumpka 1:72

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Oto moje famko Co do przeróbek troche pogrzebałem pod klapą silnikową i liny miedziane a nie tandetny sznurek z zestawu 1-5.jpg 2-5.jpg 3-5.jpg 4-3.jpg

Napisano

Bardzo fajny model i pięknie wykonany. Możesz zdradzić jak zrobiłeś podłoże na podstawce??(jakiś gips czy cuś innego)

Pozdrawiam

Napisano

Podstawa silnika jest w zestawie reszte robiłem sam .Co do podstawki jest to glina rzeźbiarska pokryta wikolem posypana piaskiem i pomalowana

Napisano

1/72...jaaaasne....zalewasz

a tak na poważnie...sliczny modelik. jakbyś nie napisał skali, to by sie zastanawiał czy to aby 1/25 nie jest

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.