MINSTRAL Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Oto moje famko Co do przeróbek troche pogrzebałem pod klapą silnikową i liny miedziane a nie tandetny sznurek z zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 miło spojrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Piękny, robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 dzięki to nie moja skala taka chwilowa odskocznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Order81 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Fajnie. Ale mnie sie wydaje ze te podnośniki powinny byc na prosto a nie pod skosem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Wierzbicki Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Bardzo ładny, super zrobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Robi wrażenie , świetny sprzęt jak i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Super model ile kosztował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Witam! No no fajna w Twoim wykonaniu ta 72, a jak z modelem?. Poza linkami wszystko dobrze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 co do ceny niewiem bo dostałem .. koło 70 dych Jakośc bardzo fajna kilka przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 co do ceny niewiem bo dostałem .. koło 70 dych Jakośc bardzo fajna kilka przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Witam. Model robi wrażenie . Mam pytanie , skąd jest silnik bo wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 Bardzo fajny model i pięknie wykonany. Możesz zdradzić jak zrobiłeś podłoże na podstawce??(jakiś gips czy cuś innego) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MINSTRAL Napisano 3 Września 2008 Autor Share Napisano 3 Września 2008 Podstawa silnika jest w zestawie reszte robiłem sam .Co do podstawki jest to glina rzeźbiarska pokryta wikolem posypana piaskiem i pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 3 Września 2008 Share Napisano 3 Września 2008 1/72...jaaaasne....zalewasz a tak na poważnie...sliczny modelik. jakbyś nie napisał skali, to by sie zastanawiał czy to aby 1/25 nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi