Ripper1 Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 Witam, nie za często prezentuję tutaj swoje modele zwłaszcza że głównie zajmuję się lotnictwem ale skoro udało mi się coś złożyć i w mojej ocenie wygląda to nawet sensownie, postanowiłem pokazać go szanownym kolegom i koleżankom. 3 Cytuj
SFModel Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 Magia obiektywu. Ostatnie dwa zdjęcia są naprawdę fajne i model też na nim fajnie wygląda. Cytuj
Markuz Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 Ogólnie model wygląda fajnie. Jednak zwróć uwagę na przebieg gąsienic. Założyłeś je odwrotnie i ugięcia które powinny znajdować się na rolkach nośnych wylądowały w powietrzu. 1 Cytuj
Thalgonis Napisano 13 Lipca 2023 Napisano 13 Lipca 2023 Dokładnie jak napisał Markuz... No i ja bym się pobawił troszkę w modulację, ale to ja, jestem staromodny 2 Cytuj
Ripper1 Napisano 13 Lipca 2023 Autor Napisano 13 Lipca 2023 3 godziny temu, Markuz napisał: Ogólnie model wygląda fajnie. Jednak zwróć uwagę na przebieg gąsienic. Założyłeś je odwrotnie i ugięcia które powinny znajdować się na rolkach nośnych wylądowały w powietrzu. Dzięki, bałem się tego że odwrócę gasienice i szukałem gdzieś zdjęć z ułożeniem ogniw a po założeniu zastanawiałem się dlaczego tak dziwnie się układają- teraz się wyjaśniło. No cóż moja wina, dzięki za zwrócenie uwagi to nauka na przyszłość Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi