Ripper1 Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 Witam, nie za często prezentuję tutaj swoje modele zwłaszcza że głównie zajmuję się lotnictwem ale skoro udało mi się coś złożyć i w mojej ocenie wygląda to nawet sensownie, postanowiłem pokazać go szanownym kolegom i koleżankom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 Magia obiektywu. Ostatnie dwa zdjęcia są naprawdę fajne i model też na nim fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 Ogólnie model wygląda fajnie. Jednak zwróć uwagę na przebieg gąsienic. Założyłeś je odwrotnie i ugięcia które powinny znajdować się na rolkach nośnych wylądowały w powietrzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 13 Lipca 2023 Share Napisano 13 Lipca 2023 Dokładnie jak napisał Markuz... No i ja bym się pobawił troszkę w modulację, ale to ja, jestem staromodny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 13 Lipca 2023 Autor Share Napisano 13 Lipca 2023 3 godziny temu, Markuz napisał: Ogólnie model wygląda fajnie. Jednak zwróć uwagę na przebieg gąsienic. Założyłeś je odwrotnie i ugięcia które powinny znajdować się na rolkach nośnych wylądowały w powietrzu. Dzięki, bałem się tego że odwrócę gasienice i szukałem gdzieś zdjęć z ułożeniem ogniw a po założeniu zastanawiałem się dlaczego tak dziwnie się układają- teraz się wyjaśniło. No cóż moja wina, dzięki za zwrócenie uwagi to nauka na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi