maszynista93 Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 ZNOWU ruszyła budowa największego transatlantyku 1912r RMS TITANIC - jest to model Academy w skali 1:400 Do modelu dodane zostanie oświetlenie Z braku doświadczenia z pracy w stoczni model będzie powstawał bardzo powoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 moze jakas pierwsza fota z budowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Z ochotą będe tu zaglądał mam nadzieje na częste aktalizacje z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 jako że, model zostanie wyposażony w oświetlenie nawiercone zostały okienka (małe okrągłe) w nadbudówce i zaczęte na kadłubie wstępnie pomalowana została podłoga i pokład nadbudówek narazie tylko tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 2 Września 2008 Autor Share Napisano 2 Września 2008 mam nadzieje na częste aktalizacje z budowy nie liczył bym zabardzo na to z braku czasu i umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ireksir Napisano 20 Listopada 2009 Share Napisano 20 Listopada 2009 Witam. Popełniłem Titanica w tej skali, ale z Revella. Dodałem światełko i całkiem miło cieszy oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 Panowie, pytanko właśnie o Titanica, który model wybrać w skali 1/400 - powyższy z Academy, czy odpowiednik z Revella? Revell patrząc na cenę przypuszczam, że będzie lepszy - ale to szczura lądowego przemyślenie... Zatem chętnie posłucham Waszych opinii tu, a jeśli autor sobie nie życzy (z góry przepraszam) to na priv. Zależałoby mi na wyborze modelu w miarę dokładniejszego, trzymając się jednak 1/400. Cena nie jest dla mnie żadną wadą. Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grumsha Napisano 6 Sierpnia 2013 Share Napisano 6 Sierpnia 2013 Jak dla mnie to academy jest bardziej szczegółowy i np nie trzeba wycinać okienek na promenadach i pokladzie szalupowym na nadbudowkach jestem posiadaczem obu modeli i ten z academy prezentuje się dużo lepiej do tego elementy fototrawione i jest maprawde zacnie a co do revella...mój skończył jako wrak bo duo tego się nadal znakomicie :p ale to tylko mogą ocena Pozdrawiam i życzę miłego klejenia Ops...znowu nie spojrzałem na date Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
passatb6 Napisano 14 Sierpnia 2013 Share Napisano 14 Sierpnia 2013 Polecam academy ,super wykonanie miałem go w stoczni i już ukończony z oświetleniem w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi