maszynista93 Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 ZNOWU ruszyła budowa największego transatlantyku 1912r RMS TITANIC - jest to model Academy w skali 1:400 Do modelu dodane zostanie oświetlenie Z braku doświadczenia z pracy w stoczni model będzie powstawał bardzo powoli. Cytuj
Treevill Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 moze jakas pierwsza fota z budowy ??? Cytuj
tornado Napisano 2 Września 2008 Napisano 2 Września 2008 Z ochotą będe tu zaglądał mam nadzieje na częste aktalizacje z budowy. Cytuj
maszynista93 Napisano 2 Września 2008 Autor Napisano 2 Września 2008 jako że, model zostanie wyposażony w oświetlenie nawiercone zostały okienka (małe okrągłe) w nadbudówce i zaczęte na kadłubie wstępnie pomalowana została podłoga i pokład nadbudówek narazie tylko tyle Cytuj
maszynista93 Napisano 2 Września 2008 Autor Napisano 2 Września 2008 mam nadzieje na częste aktalizacje z budowy nie liczył bym zabardzo na to z braku czasu i umiejętności Cytuj
ireksir Napisano 20 Listopada 2009 Napisano 20 Listopada 2009 Witam. Popełniłem Titanica w tej skali, ale z Revella. Dodałem światełko i całkiem miło cieszy oczy. Cytuj
JŚ Napisano 28 Listopada 2009 Napisano 28 Listopada 2009 Panowie, pytanko właśnie o Titanica, który model wybrać w skali 1/400 - powyższy z Academy, czy odpowiednik z Revella? Revell patrząc na cenę przypuszczam, że będzie lepszy - ale to szczura lądowego przemyślenie... Zatem chętnie posłucham Waszych opinii tu, a jeśli autor sobie nie życzy (z góry przepraszam) to na priv. Zależałoby mi na wyborze modelu w miarę dokładniejszego, trzymając się jednak 1/400. Cena nie jest dla mnie żadną wadą. Dzięki i pozdrawiam Cytuj
grumsha Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Jak dla mnie to academy jest bardziej szczegółowy i np nie trzeba wycinać okienek na promenadach i pokladzie szalupowym na nadbudowkach jestem posiadaczem obu modeli i ten z academy prezentuje się dużo lepiej do tego elementy fototrawione i jest maprawde zacnie a co do revella...mój skończył jako wrak bo duo tego się nadal znakomicie :p ale to tylko mogą ocena Pozdrawiam i życzę miłego klejenia Ops...znowu nie spojrzałem na date Cytuj
passatb6 Napisano 14 Sierpnia 2013 Napisano 14 Sierpnia 2013 Polecam academy ,super wykonanie miałem go w stoczni i już ukończony z oświetleniem w srodku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi