n_lukasz Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 (edytowane) Sprawdź skrzynkę. https://microworldtg.wixsite.com/0001 Edytowane 4 Sierpnia 2023 przez n_lukasz Poprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2023 W ten projekt łącznie z modelem władowałem już ponad 300 zł i myślę, że wystarczy. Metalową lufę z pewnością nabędę do kolejnego naszego PT-76B w wersji zmodernizowanej z karabinem DszK. Teraz czas na malowanie jak to podaje Janusz Magnuski w 12 zeszycie broszury typy Broni i Uzbrojenia z Jednostki Obrony Wybrzeża: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dei Napisano 4 Sierpnia 2023 Share Napisano 4 Sierpnia 2023 Ten wóz z numerem taktycznym 4607 przynależał do 35 PDes ,lata 1965 do 1970 ,po tym okresie to już 8-mki z przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Dokładnie tak. W broszurze to niestety brak takiej informacji. tajne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 5 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2023 Kadłub zrobiony na gotowo- nieśmiertelny zestaw kolorów z firmy AK Interactive 4BO połozony na czarny podkład Vallejo. Dziesięć dni przerwy w modelowaniu - zarządzam wyjazd na wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2023 Kalki TorModel ładnie siadły na płynach WAMOD. Do przyklejenia zostało jeszcze parę elementów tj. bosak, tylne błotniki i antena. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jl Napisano 15 Sierpnia 2023 Share Napisano 15 Sierpnia 2023 W dniu 3.08.2023 o 18:30, robertmodelarz napisał: Dziękuję z info, kto tym w Polsce handluje? To jest polska firma. Ceny ma w euro ale na nasz rynek tez jest przyjazna kieszeni. Sam kupowałem od Krystiana lufy do M109 A6/A7 w skali 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 (edytowane) Pt-76 skończony, po miesięcznej przerwie w modelowaniu- trzeba go jeszcze odkurzyć i do galerii. Edytowane 23 Września 2023 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 5 godzin temu, robertmodelarz napisał: Pt-76 skończony, po miesięcznej przerwie w modelowaniu- trzeba go jeszcze odkurzyć i do galerii. Te zdjęcia znacznie lepiej pokazują model niż te w galerii. I wygląda całkiem dobrze. Podoba mi się, mimo że nie moja tematyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 43 minuty temu, SFModel napisał: Te zdjęcia znacznie lepiej pokazują model niż te w galerii. I wygląda całkiem dobrze. Podoba mi się, mimo że nie moja tematyka. Racja całkowita-foty zrobione dzień wcześniej. Dzień słoneczny był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi