jmx62 Napisano 11 Sierpnia 2023 Share Napisano 11 Sierpnia 2023 (edytowane) Z żalem ale jestem zmuszony pozbyć się kilkudziesięcioletniego mojego i syna Łuksza dorobku. W większości modele to destrukty ale myślę że z wykorzystaniem części z ostatniego zdjęcia można niektóre z nich doprowadzić do stanu kompletności(chyba?) Kilka modeli jest kompletnych, być może brakuje im jakiej drobnej części(antenka, działko itp.) Wszystkie modele zostały dokładnie zmyte z warstwy kurzu co widać na zdjęciu jak suszą się w zlewie. Zdecydowana większość była malowana pędzlem i Humbrolami tak więc nie ma problemu żeby ewentualnie zmyć np. kretem. Ponieważ modeli jest ponad czterdzieści to myślę że chciałbym uzyskać za te antyki 85PLN. Dwa śmigłowce widoczne na zdjęciach już mają innego właściciela. Propozycja dla zdecydowanych fanów vintage i zdeterminowanych pasjonatów puzzli 3D W razie pytań i niejasności proszę na PW. Kwestia wysyłki do dogadania. Zapraszam. Edytowane 24 Września 2023 przez jmx62 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 13 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2023 Zapomniałem dopisać że sprzedaję tylko w całości, nie będę się bawił w sprzedawanie pojedynczych modeli. Ewentualnie wchodzi w grę wymiana na jakiś model lotniczy 1/48 lub ostatecznie 1/72. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 19 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Przypomnę się na weekendową noc. Może ktoś nie będzie mógł spać przy tych upałach i zajrzy na giełdę. Istnieje oczywiscie możliwość negocjacji ceny koncowej. Naprawdę szkoda mi je wyrzucać a wprawny modelarz może jeszcze z nich coś fajnego wystrugać. Zaprasza. Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez jmx62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 19 Sierpnia 2023 Share Napisano 19 Sierpnia 2023 W dniu 13.08.2023 o 19:37, jmx62 napisał: Zapomniałem dopisać że sprzedaję tylko w całości, nie będę się bawił w sprzedawanie pojedynczych modeli. To trochę szkoda, bo ja na przykład bym kupił tylko śmigłowce. Pozdrawiam Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2023 17 godzin temu, pmroczko napisał: To trochę szkoda, bo ja na przykład bym kupił tylko śmigłowce. Pozdrawiam Paweł Poszło na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 20 Sierpnia 2023 Share Napisano 20 Sierpnia 2023 bardzo fajne laciate Iskierki szkoda, bo do Deblina mam ok 1300 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2023 (edytowane) Trochę się wyłamałem i jednak rozkompletowałem nieznacznie to co na zdjęciach. Z zestawu wypadły 2 śmiglaki Kiowa i Sikorek. Reszta dalej dostępna w całości=komplecie. Możliwa wymiana na modele lotnicze 72 lub 48. Zapraszam. Edytowane 29 Sierpnia 2023 przez jmx62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Nowa cena 90zł za całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 24 Września 2023 Autor Share Napisano 24 Września 2023 Nowa cena 85 zł za całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 4 Października 2023 Autor Share Napisano 4 Października 2023 Temat nieaktualny, do zamknięcia. Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi