Xmen Napisano 3 Września 2023 Autor Share Napisano 3 Września 2023 17 minut temu, Adamo722 napisał: Wygląda mi to na wypalenie Pewnie masz rację .Może to zabrzmi głupio ale paradoksalnie to od momentu gdy zacząłem pokazywać modele na forum i i brać udział w imprezach modelarskich zbyt dużą uwagę zwracam na to co inni powiedzą o moich modelach.Już przed zrobieniem galerii zastanawiam się jak model zostanie odebrany i kto do czego się przyczepi.Zaczyna mi to ciążyć i brakuje mi tego luzu co był kiedyś. 24 minuty temu, Adamo722 napisał: zrób model z pancerki czy okrętów dla odmiany Wątpię by pomogło. Myślę że co najmniej na pół roku musiałbym się odciąć od tego.Nie pisać ,nie pokazywać a najlepiej nie zaglądać w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 3 Września 2023 Share Napisano 3 Września 2023 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Września 2023 Share Napisano 3 Września 2023 Długi by musiał być ten weekend... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 3 Września 2023 Share Napisano 3 Września 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Pewnie masz rację .Może to zabrzmi głupio ale paradoksalnie to od momentu gdy zacząłem pokazywać modele na forum i i brać udział w imprezach modelarskich zbyt dużą uwagę zwracam na to co inni powiedzą o moich modelach.Już przed zrobieniem galerii zastanawiam się jak model zostanie odebrany i kto do czego się przyczepi.Zaczyna mi to ciążyć i brakuje mi tego luzu co był kiedyś A olej to co piszą. Wiem że fajnie jak pochlebne piszą ale jak wszędzie trafiają się kretyni. Ja już dawno nie zwracam na to uwagi. Fajne modele robisz i rób je dla własnej przyjemności. Tobie się mają podobać a nie innym a jak im nie pasuje nie muszą oglądać 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Września 2023 Autor Share Napisano 3 Września 2023 3 minuty temu, barszczo napisał: Długi by musiał być ten weekend... Bardzo długi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) . Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2023 Mimo różnych przeszkód i problemów w tym zdrowotnych udało się zrobić w roku 2023 dziewięć modeli. Dwa zaczęte (Blenheim Mk.IF i Bf-110F) będą skończone w 2024. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 1 Stycznia Share Napisano 1 Stycznia Podobają mi się Twoje modele. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi