Xmen Napisano 3 Września 2023 Autor Napisano 3 Września 2023 17 minut temu, Adamo722 napisał: Wygląda mi to na wypalenie Pewnie masz rację .Może to zabrzmi głupio ale paradoksalnie to od momentu gdy zacząłem pokazywać modele na forum i i brać udział w imprezach modelarskich zbyt dużą uwagę zwracam na to co inni powiedzą o moich modelach.Już przed zrobieniem galerii zastanawiam się jak model zostanie odebrany i kto do czego się przyczepi.Zaczyna mi to ciążyć i brakuje mi tego luzu co był kiedyś. 24 minuty temu, Adamo722 napisał: zrób model z pancerki czy okrętów dla odmiany Wątpię by pomogło. Myślę że co najmniej na pół roku musiałbym się odciąć od tego.Nie pisać ,nie pokazywać a najlepiej nie zaglądać w ogóle. Cytuj
barszczo Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 Długi by musiał być ten weekend... 2 Cytuj
Adamo722 Napisano 3 Września 2023 Napisano 3 Września 2023 Godzinę temu, Xmen napisał: Pewnie masz rację .Może to zabrzmi głupio ale paradoksalnie to od momentu gdy zacząłem pokazywać modele na forum i i brać udział w imprezach modelarskich zbyt dużą uwagę zwracam na to co inni powiedzą o moich modelach.Już przed zrobieniem galerii zastanawiam się jak model zostanie odebrany i kto do czego się przyczepi.Zaczyna mi to ciążyć i brakuje mi tego luzu co był kiedyś A olej to co piszą. Wiem że fajnie jak pochlebne piszą ale jak wszędzie trafiają się kretyni. Ja już dawno nie zwracam na to uwagi. Fajne modele robisz i rób je dla własnej przyjemności. Tobie się mają podobać a nie innym a jak im nie pasuje nie muszą oglądać 2 1 Cytuj
Xmen Napisano 3 Września 2023 Autor Napisano 3 Września 2023 3 minuty temu, barszczo napisał: Długi by musiał być ten weekend... Bardzo długi. Cytuj
Xmen Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Napisano 31 Grudnia 2023 (edytowane) . Edytowane 31 Grudnia 2023 przez Xmen Cytuj
Xmen Napisano 31 Grudnia 2023 Autor Napisano 31 Grudnia 2023 Mimo różnych przeszkód i problemów w tym zdrowotnych udało się zrobić w roku 2023 dziewięć modeli. Dwa zaczęte (Blenheim Mk.IF i Bf-110F) będą skończone w 2024. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi