halset Napisano 19 Sierpnia 2023 Share Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Jak w przypadku Pantery, wykonanie prosto z pudła i bez fajerwerków. Sklejał się bardzo fajnie, sama przyjemność możnaby rzec. Tak wyszło: Edytowane 24 Kwietnia przez halset 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Sierpnia 2023 Share Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Powiem tak, tego wynalazku w tych barwach bym się nie spodziewał . Ale wykonanie bardzo dobre Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Rack 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 20 Sierpnia 2023 Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Gąsienice za czyste. I znowu te rośliny co to? też chcę. Dla ciebie bez fajerwerków, a dla wielu poziom nie do osiągnięcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) 17 godzin temu, copycat napisał: Gąsienice za czyste. I znowu te rośliny co to? też chcę. Dla ciebie bez fajerwerków, a dla wielu poziom nie do osiągnięcia. Racja, wypadałoby gąsienice trochę poprawić, ale to po urlopie Rośliny to najzwyklejsza komosa ciernista pomalowana na szaro-brązowo-czarno, psiknięta od góry klejem i posypana śniegiem (Scenic Snow od Deluxe Materials). Cała operacja trwa może 15 minut. Komosę kupiłem na ebayu za ok. 9 Euro, paczka wielkości pudełka po butach, wystarczy na kilka ładnych podstawek Liście na podstawce z Panterą to jakieś 3 kolory Micro Leaves od Green Stuff World, aplikowane tak samo jak śnieg. Ogólnie żadna wielka filozofia Swoją drogą przy Panterze posadziłem jakieś pozostałości krzaków od Miga i wychodzi na to że używają tych samych liści, tylko ich produkty wyglądają słabiej bo to ino proste plastikowe łodygi i kosztują o wiele więcej jeśliby przeliczać Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez halset 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi