halset Napisano 19 Sierpnia 2023 Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Jak w przypadku Pantery, wykonanie prosto z pudła i bez fajerwerków. Sklejał się bardzo fajnie, sama przyjemność możnaby rzec. Tak wyszło: Edytowane 24 Kwietnia 2024 przez halset 13 Cytuj
Rack Napisano 19 Sierpnia 2023 Napisano 19 Sierpnia 2023 (edytowane) Powiem tak, tego wynalazku w tych barwach bym się nie spodziewał . Ale wykonanie bardzo dobre Edytowane 19 Sierpnia 2023 przez Rack 4 Cytuj
copycat Napisano 20 Sierpnia 2023 Napisano 20 Sierpnia 2023 Gąsienice za czyste. I znowu te rośliny co to? też chcę. Dla ciebie bez fajerwerków, a dla wielu poziom nie do osiągnięcia. 1 Cytuj
halset Napisano 20 Sierpnia 2023 Autor Napisano 20 Sierpnia 2023 (edytowane) 17 godzin temu, copycat napisał: Gąsienice za czyste. I znowu te rośliny co to? też chcę. Dla ciebie bez fajerwerków, a dla wielu poziom nie do osiągnięcia. Racja, wypadałoby gąsienice trochę poprawić, ale to po urlopie Rośliny to najzwyklejsza komosa ciernista pomalowana na szaro-brązowo-czarno, psiknięta od góry klejem i posypana śniegiem (Scenic Snow od Deluxe Materials). Cała operacja trwa może 15 minut. Komosę kupiłem na ebayu za ok. 9 Euro, paczka wielkości pudełka po butach, wystarczy na kilka ładnych podstawek Liście na podstawce z Panterą to jakieś 3 kolory Micro Leaves od Green Stuff World, aplikowane tak samo jak śnieg. Ogólnie żadna wielka filozofia Swoją drogą przy Panterze posadziłem jakieś pozostałości krzaków od Miga i wychodzi na to że używają tych samych liści, tylko ich produkty wyglądają słabiej bo to ino proste plastikowe łodygi i kosztują o wiele więcej jeśliby przeliczać Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez halset 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi