rudy0007 Napisano 22 Sierpnia 2023 Share Napisano 22 Sierpnia 2023 Kupię kalkomanię do słowackiego Mig'a-21 ze zdjęcia w skali 1/72. Może komuś zostało np. z zestawu Kovozavody Prostejov. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 26 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2023 Dalej poszukiwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Jak chcesz mam słowackie oznaczenia narodowe. Kalka z Mistercraft zabezpieczona lakierem bezbarwnym. Numeru nie umiem znaleźć a pamiętam, że R.V. Aircraft dawał to malowanie do jednego z MiGów. Na priv podeślę Ci zdjęcie kalki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 5 Września 2023 Share Napisano 5 Września 2023 Mam z nowego KP, mogę oddać w dobre ręce, zostaje tylko przesyłka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 6 Września 2023 Autor Share Napisano 6 Września 2023 22 godziny temu, wuwumaster napisał: Mam z nowego KP, mogę oddać w dobre ręce, zostaje tylko przesyłka Super, biore Reszta jutro na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi