Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Cześć, jako że model Rosomaka skończyłem, a Chi-Ha na razie czeka na wenę, to postanowiłem zrobić coś nowego Model ciekawostka, osobiście bym go nigdy nie kupił, jednak zaczętego sprezentował mi kumpel ^^ Jak to często była z dawno zaczętymi projektami i tutaj brakowało parę części, głownie parę elementów zawieszenia Na szczęście inny kumpel ma także zaczęty ten model więc pożyczył mi parę ramek z częściami do odlania (dzięki Bartek !). Co do what ifu, to pomysł na ten model mam następujący: kamuflaż Expo, mocne zużycie i koniecznie kostki Kontaktu na wieży Myślę, że powstanie coś ciekawego w miejsce nudnej 2/3 kolorowej kostki ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 A sam model na razie prezentuje się tak: Z dodatków, drukowane wyrzutniki granatów dymnych oraz lufa abera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 O fajny temat:) co to jest to czerwone? Szpachla? Jak coś mam do niego dobre koła żywiczne;) i tak btw polecam kupić anteny RB model bmp3 - nadadzą uroku:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 2 minuty temu, SnajperTBG napisał: O fajny temat:) co to jest to czerwone? Szpachla? Jak coś mam do niego dobre koła żywiczne;) i tak btw polecam kupić anteny RB model bmp3 - nadadzą uroku:) Dzięki, to czerwone to stare/nowe kleje od ammo. Żywiczne koła mam już wydrukowane, a same anteny też niedługo będą gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 A nie myślałeś pokusić się o jakąś wariację używana na upaine? Dodać kostki,zasobniki na jajka itp jakieś siatki antyjavelinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Teraz, SnajperTBG napisał: A nie myślałeś pokusić się o jakąś wariację używana na upaine? Dodać kostki,zasobniki na jajka itp jakieś siatki antyjavelinowe Wiesz co, może nie koniecznie z tego konfliktu (źle to jest odbierane z tego co widziałem) , ale fakt, będą kostki Myślę też właśnie nad tymi najnowszymi plecaczkami i siatkami/płaskownikami przeciw kumulacyjnym ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Oj tam modelarstwo to nie polityka! Niech rzuci kamieniem ten co nie ma samolotu ze swastyką na ogonie! No właśnie z tymi okecaczkami i siatkami by wyglądał mega taki inny jak reszta modeli:) 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 28 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2023 1 minutę temu, SnajperTBG napisał: Oj tam modelarstwo to nie polityka! Niech rzuci kamieniem ten co nie ma samolotu ze swastyką na ogonie! No właśnie z tymi okecaczkami i siatkami by wyglądał mega taki inny jak reszta modeli:) Dlatego właśnie chce z nim pokombinować ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Jeżeli Ukraina to przed ok. 1 rokiem gdzieś publikowano zdjęcia 2 tego typu pojazdów, w tym jednego zdobytego przez Ukraińców. Tylko w standardowych malowaniach, bez "przeróbek".... Niewykluczone że w dziale 1:1 je wystawiałem, jakaś inspiracja zawsze bedzie .... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 1 minutę temu, chorąży napisał: Jeżeli Ukraina to przed ok. 1 rokiem gdzieś publikowano zdjęcia 2 tego typu pojazdów, w tym jednego zdobytego przez Ukraińców. Tylko w standardowych malowaniach, bez "przeróbek".... Niewykluczone że w dziale 1:1 je wystawiałem, jakaś inspiracja zawsze bedzie .... Tak, widziałem ale z tego co kojarzę, to była to wersja bez wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Dawaj go w klimacie post-apo do dioramki ze stalkerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 11 minut temu, Kolekcjoner WP napisał: Dawaj go w klimacie post-apo do dioramki ze stalkerami Nie leży mi postapo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Był też w malowaniu albo Indonezji albo któregoś z krajów Ameryki Południowej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 29 Sierpnia 2023 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2023 2 minuty temu, chorąży napisał: Był też w malowaniu albo Indonezji albo któregoś z krajów Ameryki Południowej.. Urugwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 No tak http://warwall.ru/news/broneavtomobil_gaz_3937_vodnik_v_vooruzhjonnykh_silakh_urugvaja/2015-05-20-1247 Szkoda, że bez wieży.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakalaka813 Napisano 14 Września 2023 Autor Share Napisano 14 Września 2023 Powoli działam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi