x_bandit Napisano 9 Listopada 2023 Autor Share Napisano 9 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 7.11.2023 o 13:21, gajur napisał: Poczekam, aż z 0, jedno miejsce po przecinku zaczniesz czynić cuda z 0, dwa miejsca po przecinku chyba już z dwoma miejscami to nie dam rady myślę, że moje średnio pół roku na model to już i tak za długo... Edytowane 9 Listopada 2023 przez x_bandit 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 9 Listopada 2023 Share Napisano 9 Listopada 2023 To się nie godzi. Tak być nie powinno. To są właśnie te wyidealizowane standardy, do których potem człowiek próbuje dążyć, a zbliżyć się nie jest w stanie. Tylko szkody w psychice. Coś wspaniałego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 10 Listopada 2023 Share Napisano 10 Listopada 2023 13 godzin temu, x_bandit napisał: średnio pół roku na model to już i tak za długo... ...kurde, i tak niezły czas, ja już się w takich terminach nie mieszczę..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 10 Listopada 2023 Share Napisano 10 Listopada 2023 Pół roku na model takiej jakości to bardzo dobre tempo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 11 Listopada 2023 Autor Share Napisano 11 Listopada 2023 W dniu 9.11.2023 o 21:27, Radek Filipek napisał: To się nie godzi. Tak być nie powinno. To są właśnie te wyidealizowane standardy, do których potem człowiek próbuje dążyć, a zbliżyć się nie jest w stanie. Tylko szkody w psychice. Coś wspaniałego. Dzięki, po prostu wziąłem sobie dosłownie do serca słowa pewnego mędrca --- “Do or do not. There is no try.” W dniu 10.11.2023 o 10:07, gajur napisał: ...kurde, i tak niezły czas, ja już się w takich terminach nie mieszczę..... 13 godzin temu, halset napisał: Pół roku na model takiej jakości to bardzo dobre tempo. Chciałbym szybciej bo mam sporo pomysłów na konstrukcje, o których niewiele się mówi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi