x_bandit Napisano 9 Listopada 2023 Autor Napisano 9 Listopada 2023 (edytowane) W dniu 7.11.2023 o 13:21, gajur napisał: Poczekam, aż z 0, jedno miejsce po przecinku zaczniesz czynić cuda z 0, dwa miejsca po przecinku chyba już z dwoma miejscami to nie dam rady myślę, że moje średnio pół roku na model to już i tak za długo... Edytowane 9 Listopada 2023 przez x_bandit 1 2 Cytuj
Radek Filipek Napisano 9 Listopada 2023 Napisano 9 Listopada 2023 To się nie godzi. Tak być nie powinno. To są właśnie te wyidealizowane standardy, do których potem człowiek próbuje dążyć, a zbliżyć się nie jest w stanie. Tylko szkody w psychice. Coś wspaniałego. 2 Cytuj
gajur Napisano 10 Listopada 2023 Napisano 10 Listopada 2023 13 godzin temu, x_bandit napisał: średnio pół roku na model to już i tak za długo... ...kurde, i tak niezły czas, ja już się w takich terminach nie mieszczę..... 1 Cytuj
halset Napisano 10 Listopada 2023 Napisano 10 Listopada 2023 Pół roku na model takiej jakości to bardzo dobre tempo. 1 Cytuj
x_bandit Napisano 11 Listopada 2023 Autor Napisano 11 Listopada 2023 W dniu 9.11.2023 o 21:27, Radek Filipek napisał: To się nie godzi. Tak być nie powinno. To są właśnie te wyidealizowane standardy, do których potem człowiek próbuje dążyć, a zbliżyć się nie jest w stanie. Tylko szkody w psychice. Coś wspaniałego. Dzięki, po prostu wziąłem sobie dosłownie do serca słowa pewnego mędrca --- “Do or do not. There is no try.” W dniu 10.11.2023 o 10:07, gajur napisał: ...kurde, i tak niezły czas, ja już się w takich terminach nie mieszczę..... 13 godzin temu, halset napisał: Pół roku na model takiej jakości to bardzo dobre tempo. Chciałbym szybciej bo mam sporo pomysłów na konstrukcje, o których niewiele się mówi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi