shadowmare Napisano 15 Września 2023 Share Napisano 15 Września 2023 Cześć, Jak-9T z zestawu ICM z przyciętą lufą, żeby przypominał Jaka-9M. Wydrążyłem rury, dodałem pasy, zmajstrowałem numer z masek do innego modelu. Modele ICM zwykle na wysokim poziomie składalności, ten Jak nie był jednak bezproblemowy. Malowany Hataką, brudzenie oleje, zadrapki kredka. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neptun1939 Napisano 15 Września 2023 Share Napisano 15 Września 2023 No Panie przepiękny jaczek! Jedyne do czego się doczepię, to te paski/zacieki na górnej powierzchni skrzydeł wyglądają dziwnie/sztucznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Września 2023 Share Napisano 22 Września 2023 Bardzo ładny model, ładne fotki; więcej takich galerii. Podoba się bardzo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi