robertmodelarz Napisano 15 Października 2023 Napisano 15 Października 2023 Po prawie miesięcznym boju skleiłem model firmy Trumpeter 00376 Soviet T-62 Main Battle Tank (MBT) Mod.1962, skala 1/35. Model prosto z pudła malowany farbami firmy AK Interactive - kolor 4BO. 17 Cytuj
TAW Napisano 15 Października 2023 Napisano 15 Października 2023 (edytowane) Mi się podoba. Dodałbym tylko parę oznak uznania od demonstrujących typu kamienie i cegłówki, którymi z lekka poobrzucałbym model Edytowane 15 Października 2023 przez TAW 1 Cytuj
FAHR Napisano 15 Października 2023 Napisano 15 Października 2023 Bardzo ładnie wyszedł, ze smakiem wycieniowany bardzo przyjemny w odbiorze, trafiony kolor. Brawo. 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 15 Października 2023 Autor Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, TAW napisał: Mi się podoba. Dodałbym tylko parę oznak uznania od demonstrujących typu kamienie i cegłówki, którymi z lekka poobrzucałbym model Pomysł z kostka i cegłami na pancerzu jest bardzo dobry, ale niestety nie posiadam w swoich modelarskich zasobach tego rodzaju asortymentu. Poszukam czegoś w stylu pokruszona cegła i kostka na znanym portalu aukcyjnym i może cos dorzucę. Cytuj
TAW Napisano 15 Października 2023 Napisano 15 Października 2023 4 godziny temu, robertmodelarz napisał: ale niestety nie posiadam w swoich modelarskich zasobach tego rodzaju asortymentu. Prawdziwa pokruszona cegła i kostka też dałyby radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi