robertmodelarz Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Po prawie miesięcznym boju skleiłem model firmy Trumpeter 00376 Soviet T-62 Main Battle Tank (MBT) Mod.1962, skala 1/35. Model prosto z pudła malowany farbami firmy AK Interactive - kolor 4BO. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 (edytowane) Mi się podoba. Dodałbym tylko parę oznak uznania od demonstrujących typu kamienie i cegłówki, którymi z lekka poobrzucałbym model Edytowane 15 Października 2023 przez TAW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Bardzo ładnie wyszedł, ze smakiem wycieniowany bardzo przyjemny w odbiorze, trafiony kolor. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 Mega wygląda!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 15 Października 2023 Autor Share Napisano 15 Października 2023 2 godziny temu, TAW napisał: Mi się podoba. Dodałbym tylko parę oznak uznania od demonstrujących typu kamienie i cegłówki, którymi z lekka poobrzucałbym model Pomysł z kostka i cegłami na pancerzu jest bardzo dobry, ale niestety nie posiadam w swoich modelarskich zasobach tego rodzaju asortymentu. Poszukam czegoś w stylu pokruszona cegła i kostka na znanym portalu aukcyjnym i może cos dorzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Października 2023 Share Napisano 15 Października 2023 4 godziny temu, robertmodelarz napisał: ale niestety nie posiadam w swoich modelarskich zasobach tego rodzaju asortymentu. Prawdziwa pokruszona cegła i kostka też dałyby radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi