mike79 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Witam Moj samolocik:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Zapatrywałem się ostatnio na to cacko, ale i tak pewnie spędziłby urlop na półce zanim skończyłbym to co mam na biurku Fajnie wykonany, chociaż te plamki zbyt wyraziste chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Rurka pitota nie powinna być odstająca, a równoległa do kadłuba. Widać szpary pomiędzy skrzydłem a kadłubem (za duże). Koła krzywo omalowane. Poza tym dość ładny model Schwalbe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 Ładny modelik. Plamki w tej skali to chyba lepsze nie będą. Poczytaj kolego trochę i kładzeniu kalek tak by się nie srebrzyły. Na forum jest o tym dość sporo. Powiedz coś o składalności tego modelu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 11 Września 2008 Share Napisano 11 Września 2008 A czepiacie sie... Spoko model. Jak gościowi sie podoba jak zrobił go to jest dobrze. A co do samego modelu to jest extra wykonany i pomalowany :P Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 12 Września 2008 Autor Share Napisano 12 Września 2008 ...Powiedz coś o składalności tego modelu. pzdr Jesli chodzi o sklejalnosc to nie narzekalem ... wg mnie jest ok. Zdaje sobie sprawe z niedoskonalosci tego modelu ale szczerze mowiac to traktuje modelarstwo czysto jako zabawe i relax ... dokladniej robic mi sie poprostu nie chce ... nie chce sie katowac ... Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 To tak jak ja mike79 ;D Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 malowałeś jak mniemam aerografem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 12 Września 2008 Share Napisano 12 Września 2008 jachud3 - Raczej jest to połączenie aerografu z pędzlem. Według mnie model wygląda fajnie,ale z tym połączeniem to troszkę śmiesznie. Ogólnie to spoko wyszedł nawet bez tych Wash'ów i takich tam urealnień Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 13 Września 2008 Share Napisano 13 Września 2008 mike79 - jak zrobiłeś te zdarcia farby na prawym silniku? chcę takie zrobić u siebie ale nie wiem jak i czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 jachud3 - Raczej jest to połączenie aerografu z pędzlem. malowane aerografem ... plamy za pomoca maskolu ... moze dlatego takie wrazenie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike79 Napisano 15 Września 2008 Autor Share Napisano 15 Września 2008 mike79 - jak zrobiłeś te zdarcia farby na prawym silniku? chcę takie zrobić u siebie ale nie wiem jak i czym na srebrny kolor przykleilem sól kuchenna ... za pomoca wody ...potem pomalowalem wlasciwym kolorem i po wyschnieciu usunalem sól ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi