szyszka Napisano 11 Listopada 2023 Napisano 11 Listopada 2023 Witam wszystkich, Tutaj już skończony model iskierki w 72 od Army Expert set, wersja obserwacyjna iskry czyli R Novax Model zajął mi około 2,5 tygodnia, był przyjemny do sklejania a o malowaniu nawet nie zaczynam bo mógłbym gadać o nim godzinami, a szczególnie o tym pięknym niebieskim czyli Hataka Signal blue, zdjęcia na prawdę nie oddają tego jak ładnie ten kolor wygląda na żywo. Nie podziałem z weatheringiem ponieważ iskry zazwyczaj latały czyste Świetnym dodatkiem do modelu były blaszki, maski i żywica, jak przystało na expert set od army Ogólnie jestem bardzo zadowolony jak wyszedł ten model. O dziwo nie ma tu odważnika, wystarczyło lekko spłaszczyć koła i stoi 8 Cytuj
Grzes Napisano 13 Listopada 2023 Napisano 13 Listopada 2023 W dniu 11.11.2023 o 18:29, szyszka napisał: wersja obserwacyjna Rozpoznawcza Smołowanie wokół kabiny słabo wyszło Szachownice też spitolone - z każdej strony inny wzór. Cytuj
szyszka Napisano 14 Listopada 2023 Autor Napisano 14 Listopada 2023 18 godzin temu, Grzes napisał: Rozpoznawcza Smołowanie wokół kabiny słabo wyszło Szachownice też spitolone - z każdej strony inny wzór. Na szachownicach wzorowałem się na isntrukcji, dopiero potem zorientowałem się że są źle, a jeśli chodzi o malowanie rant to bardzo trzęsą mi się ręce, to najlepiej jak umiem Cytuj
kozborn Napisano 14 Listopada 2023 Napisano 14 Listopada 2023 Taśma do malowania i możesz malować równo nawet z parkinsonem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi